Burdur’da Ural rüzgarı

SİYASET 05.08.2022 - 16:10, Güncelleme: 05.08.2022 - 16:10
 

Burdur’da Ural rüzgarı

Geçtiğimiz ay Gelecek Partisi Burdur İl Başkanlığı’na atanan Eşref Ural, kısa sürede yaptıklarıyla “Siyaset böyle yapılır” dedirtiyor. Ural, bir yandan ilçe örgütlenmelerini yaparken, diğer yandan merkez ve ilçeleri adım adım dolaşıyor.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan ve bir süre önce Gelecek Partisi saflarına katılan ve Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini üstlenen Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural, geçtiğimiz ay atandığı Burdur İl Başkanlığı’nda adeta siyaset rüzgarları estiriyor. Göreve atanır atanmaz önce parti il binasını kuran ve yönetim oluşturmak için kolları sıvayan Ural, aynı zamanda saha çalışmalarını da aksatmıyor. Burdur merkezde resmi kurumları, STK’ları, kanaat önderlerini ziyaret eden, çarşı ve pazarlarda esnafla, vatandaşla sohbet eden Ural, partisinin vizyon ve misyonunu anlatıyor.  Aslen Burdurlu olan ancak uzun yıllardın Antalya’da yaşayan Ural, doğduğu kenti adım adım dolaşarak vatandaşın dertlerine kulak veriyor. Gelecek Partisi iktidarında sorunların nasıl çözüleceğini anlatan Ural  gittiği her yerde, “Atatürk'ten sonra ilk defa bir Yörük çocuğu devletin en yüksek kademelerine kadar çıkabildi, ama parti içi darbe sonucunda indirildi, Ve yılmadı, mücadeleye devam ediyor. Anadolu'nun Yörükleri, bu namuslu, bilgili ve yurtsever evladına sahip çıkmalıdır” diyerek Gelecek partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’na destek istiyor. Partisinin Burdur il ve ilçe örgütlerini tamamlamak için gecesini gündüzüne katan Ural’ın kısa sürede ortaya koyduğu performans ise parmak ısırtıyor.
Geçtiğimiz ay Gelecek Partisi Burdur İl Başkanlığı’na atanan Eşref Ural, kısa sürede yaptıklarıyla “Siyaset böyle yapılır” dedirtiyor. Ural, bir yandan ilçe örgütlenmelerini yaparken, diğer yandan merkez ve ilçeleri adım adım dolaşıyor.

haberimizvar.net- Antalya siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden olan ve bir süre önce Gelecek Partisi saflarına katılan ve Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini üstlenen Kepez Belediye Meclis Üyesi Eşref Ural, geçtiğimiz ay atandığı Burdur İl Başkanlığı’nda adeta siyaset rüzgarları estiriyor. Göreve atanır atanmaz önce parti il binasını kuran ve yönetim oluşturmak için kolları sıvayan Ural, aynı zamanda saha çalışmalarını da aksatmıyor. Burdur merkezde resmi kurumları, STK’ları, kanaat önderlerini ziyaret eden, çarşı ve pazarlarda esnafla, vatandaşla sohbet eden Ural, partisinin vizyon ve misyonunu anlatıyor. 

Aslen Burdurlu olan ancak uzun yıllardın Antalya’da yaşayan Ural, doğduğu kenti adım adım dolaşarak vatandaşın dertlerine kulak veriyor. Gelecek Partisi iktidarında sorunların nasıl çözüleceğini anlatan Ural  gittiği her yerde, “Atatürk'ten sonra ilk defa bir Yörük çocuğu devletin en yüksek kademelerine kadar çıkabildi, ama parti içi darbe sonucunda indirildi, Ve yılmadı, mücadeleye devam ediyor. Anadolu'nun Yörükleri, bu namuslu, bilgili ve yurtsever evladına sahip çıkmalıdır” diyerek Gelecek partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu’na destek istiyor. Partisinin Burdur il ve ilçe örgütlerini tamamlamak için gecesini gündüzüne katan Ural’ın kısa sürede ortaya koyduğu performans ise parmak ısırtıyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.