'Bürokrat ve danışmanları kınıyorum'

SİYASET 19.01.2024 - 16:17, Güncelleme: 19.01.2024 - 19:52
 

'Bürokrat ve danışmanları kınıyorum'

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 5M Migros alanının 10 yıllığına yeniden kiralanması için Encümen'e yetki verilmesini içeren maddeyi oy çokluğuyla kabul etti. MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, "12 ayda kira sözleşmesi bittiği halde Meclis'i bugüne kadar bilgilendirmeyen Büyükşehir bürokratları ve danışmanlarını kınıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi yılan hikayesine dönen ve önceki Meclis'te yeniden değerlendirilmesi için ilgili dairesine iade kararı verilen 5M Migros'un 10 yıllığına yeniden kiralanması için Encümen'e yetki verilmesini içeren maddeyi oy çokluğuyla kabul etti. 5M Migros'un kiralanması maddesi görüşülürken söz alan MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, " 12 ayda kira sözleşmesi bittiği halde bizi bugüne kadar gerektiği gibi bilgilendirmeyen bürokrat ve danışmanları kınıyorum" dedi.  Senirli, " Kiralama konusunun böylesine uzaması üzücü. Biz kamu zararı oluşmaması için maddeye olumlu yaklaşıyoruz ve evet oyu veriyoruz" şeklinde konuştu. MECLİS'TE UZUN SÜRE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI 107 kişiden oluşan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısının açılışı yeterli çoğunluk olan 54 sayısı sağlanamadığı için yarım saati aşkın ertelendi. Mesut Kocagöz yönetiminde toplanan Mecliste Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve diğer meclis üyelerinin gelmesi beklendi.. Bazı üyelerin de işyerlerinden çağrılması ise katılım sayısı 58'e yükselince çalışmalara başlandı. 5M Migros'un 10 yıllığına yeniden kiralanması maddesi 28 üyenin oyuyla güçlükle kabul edildi.  
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi 5M Migros alanının 10 yıllığına yeniden kiralanması için Encümen'e yetki verilmesini içeren maddeyi oy çokluğuyla kabul etti. MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, "12 ayda kira sözleşmesi bittiği halde Meclis'i bugüne kadar bilgilendirmeyen Büyükşehir bürokratları ve danışmanlarını kınıyorum" dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi yılan hikayesine dönen ve önceki Meclis'te yeniden değerlendirilmesi için ilgili dairesine iade kararı verilen 5M Migros'un 10 yıllığına yeniden kiralanması için Encümen'e yetki verilmesini içeren maddeyi oy çokluğuyla kabul etti. 5M Migros'un kiralanması maddesi görüşülürken söz alan MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, " 12 ayda kira sözleşmesi bittiği halde bizi bugüne kadar gerektiği gibi bilgilendirmeyen bürokrat ve danışmanları kınıyorum" dedi.  Senirli, " Kiralama konusunun böylesine uzaması üzücü. Biz kamu zararı oluşmaması için maddeye olumlu yaklaşıyoruz ve evet oyu veriyoruz" şeklinde konuştu.

MECLİS'TE UZUN SÜRE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

107 kişiden oluşan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısının açılışı yeterli çoğunluk olan 54 sayısı sağlanamadığı için yarım saati aşkın ertelendi. Mesut Kocagöz yönetiminde toplanan Mecliste Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve diğer meclis üyelerinin gelmesi beklendi.. Bazı üyelerin de işyerlerinden çağrılması ise katılım sayısı 58'e yükselince çalışmalara başlandı. 5M Migros'un 10 yıllığına yeniden kiralanması maddesi 28 üyenin oyuyla güçlükle kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.