‘Bütün şehrin güçlerini birleştireceğiz’

SİYASET 02.03.2024 - 16:48, Güncelleme: 02.03.2024 - 16:48
 

‘Bütün şehrin güçlerini birleştireceğiz’

Antalya mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın en güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl, Antalya’nın kayıp yılları oldu. Biz, Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız.”dedi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen Antalya Mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya seslenişinden önce hemşehrileriyle buluşan Tütüncü, “Antalya’mızı en güzel hizmetlerle buluşturmak, Antalya’mızı yeniden dünyanın en güzel şehri haline getirmek için kutlu bir yolculuğa çıktık. Rabbim yolumuzu, yolculuğumuzu, ufkumuzu, bahtımızı hep açık etsin.” dedi.  “Biz Antalya’da ne zaman AK Parti olarak belediyede iktidara geldiysek, Antalya’yı bütün ilçeleri ile beraber bir atılım dönemi, bir şahlanış dönemi bekliyordu.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü,  “AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl Antalya’nın kayıp yılları oldu. Antalya’nın şimdi o geçmiş zamanlarını Antalya’ya iade etmeye hazır mıyız? 1 Nisan 2024’den itibaren Antalya’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Bütün şehir olarak kalplerimizi, yüreklerimizi birleştireceğiz, daha sonra da güçlerimizi birleştirerek gerçekleştireceğiz. Bütün Antalyalı hemşehrilerimiz Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar buna hazır mıyız? 1 Nisan 2024’den itibaren başlayacak Antalya’nın altın çağında, başta trafik olmak üzere, imar, mülkiyet, alt yapı sorunlarının hepsini ortadan kaldıracağız.” diye konuştu. ANTALYA’YA EN GÜZEL HİZMETLER “Antalya’nın bir turizm şehri, Antalya’nın bir tarım şehri olduğu hakikatini gayet iyi biliyoruz.” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü, “Başta turizm ve tarımın şehir ekonomisine katkı sağlaması, yerel ekonomilerimizi kalkındırma konusunda gereken gayreti en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Biz eserlerimizle projelerimizle birlikte Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız. Hep beraber çalışacağız. Gayret edeceğiz. Antalya’nın kayıp yıllarında unutulan eserleri, yapılamayan hizmetleri en güzel şekilde yapacağız. 31 Mart’a kadar Antalya’nın bütün ilçelerinde olmaya, herkesle kucaklaşmaya, herkese ulaşmaya gayret edeceğiz. Görüyorum ki;  Antalya, Cumhur İttifakı adaylarını belediye başkanı yapmaya karar vermiş. Yolunda, bahtında açık olsun Antalya… “ diye konuştu.
Antalya mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın en güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl, Antalya’nın kayıp yılları oldu. Biz, Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız.”dedi.

haberimizvar.net- Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen Antalya Mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya seslenişinden önce hemşehrileriyle buluşan Tütüncü, “Antalya’mızı en güzel hizmetlerle buluşturmak, Antalya’mızı yeniden dünyanın en güzel şehri haline getirmek için kutlu bir yolculuğa çıktık. Rabbim yolumuzu, yolculuğumuzu, ufkumuzu, bahtımızı hep açık etsin.” dedi.  “Biz Antalya’da ne zaman AK Parti olarak belediyede iktidara geldiysek, Antalya’yı bütün ilçeleri ile beraber bir atılım dönemi, bir şahlanış dönemi bekliyordu.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü,  “ AK Parti belediyesinin iktidarda olduğu yıllar, Antalya’nın güzel yıllarıydı. Hizmet yıllarıydı. Maalesef son 5 yıl Antalya’nın kayıp yılları oldu. Antalya’nın şimdi o geçmiş zamanlarını Antalya’ya iade etmeye hazır mıyız? 1 Nisan 2024’den itibaren Antalya’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Antalya’nın altın çağı olacak. Bütün şehir olarak kalplerimizi, yüreklerimizi birleştireceğiz, daha sonra da güçlerimizi birleştirerek gerçekleştireceğiz. Bütün Antalyalı hemşehrilerimiz Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar buna hazır mıyız? 1 Nisan 2024’den itibaren başlayacak Antalya’nın altın çağında, başta trafik olmak üzere, imar, mülkiyet, alt yapı sorunlarının hepsini ortadan kaldıracağız.” diye konuştu.

ANTALYA’YA EN GÜZEL HİZMETLER

“Antalya’nın bir turizm şehri, Antalya’nın bir tarım şehri olduğu hakikatini gayet iyi biliyoruz.” diyerek, sözlerini sürdüren Tütüncü, “Başta turizm ve tarımın şehir ekonomisine katkı sağlaması, yerel ekonomilerimizi kalkındırma konusunda gereken gayreti en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Biz eserlerimizle projelerimizle birlikte Antalya’nın altın çağını başlatmaya hazırız. Hep beraber çalışacağız. Gayret edeceğiz. Antalya’nın kayıp yıllarında unutulan eserleri, yapılamayan hizmetleri en güzel şekilde yapacağız. 31 Mart’a kadar Antalya’nın bütün ilçelerinde olmaya, herkesle kucaklaşmaya, herkese ulaşmaya gayret edeceğiz. Görüyorum ki;  Antalya, Cumhur İttifakı adaylarını belediye başkanı yapmaya karar vermiş. Yolunda, bahtında açık olsun Antalya… “ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.