Büyük bir tehlikeydi, temizlendi

YEREL 05.09.2023 - 10:23, Güncelleme: 05.09.2023 - 10:23
 

Büyük bir tehlikeydi, temizlendi

Antalya'nın Lara kumsalındaki bir bölgede deniz içine önceki yıllarda bırakılmış ve büyük tehlike oluşturan iskeleden kalan demir kazık ve atıklar, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından temizlendi.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesinin ünlü sahillerinden Lara'da, önceki hafta DenizTemiz Derneği Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'ye bir ihbar geldi. İhbarda hem görsel kirlilik hem de yüzücüler için büyük tehlike oluşturan deniz içindeki onlarca demir kazığa ilişkin görüntüler paylaşıldı. Ünlü, söz konusu demir kazıkların bölgede önceki yıllarda faaliyet gösteren bir işletmeye ait iskeleden kalan parçalar olduğunu belirterek, ciddi tehlike oluşturması nedeniyle Sahil Güvenlik Komutanlığı'na olayı ilettiğini açıkladı. Ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denize çakılı vaziyetteki demir kazıkları çıkartarak, bölgeyi temizledi.  Söz konusu atıkların hem denizi kirlettiği, hem görsel kirlilik oluşturduğu hem de yüzücüler için hayati tehlikeye varabilecek riskler içerdiğine dikkati çeken Ünlü, Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Liman Başkanlığı'na duyarlılıkları için teşekkür etti.
Antalya'nın Lara kumsalındaki bir bölgede deniz içine önceki yıllarda bırakılmış ve büyük tehlike oluşturan iskeleden kalan demir kazık ve atıklar, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından temizlendi.

haberimizvar.net- Muratpaşa ilçesinin ünlü sahillerinden Lara'da, önceki hafta DenizTemiz Derneği Turmepa Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü'ye bir ihbar geldi. İhbarda hem görsel kirlilik hem de yüzücüler için büyük tehlike oluşturan deniz içindeki onlarca demir kazığa ilişkin görüntüler paylaşıldı. Ünlü, söz konusu demir kazıkların bölgede önceki yıllarda faaliyet gösteren bir işletmeye ait iskeleden kalan parçalar olduğunu belirterek, ciddi tehlike oluşturması nedeniyle Sahil Güvenlik Komutanlığı'na olayı ilettiğini açıkladı. Ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denize çakılı vaziyetteki demir kazıkları çıkartarak, bölgeyi temizledi. 

Söz konusu atıkların hem denizi kirlettiği, hem görsel kirlilik oluşturduğu hem de yüzücüler için hayati tehlikeye varabilecek riskler içerdiğine dikkati çeken Ünlü, Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Liman Başkanlığı'na duyarlılıkları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.