Büyükşehir 230 kişi alacak

GÜNDEM 19.08.2021 - 12:16, Güncelleme: 19.08.2021 - 12:31
 

Büyükşehir 230 kişi alacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 200 kişinin ardından 30 kişinin daha işe alınacağına ilişkin ilan yayınladı. Başvurular yarın (20 Ağustos Cuma) mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre iki farklı kadroda 30 personel alacak. Bu personellerden 15’i şoför,15’i ise temizlik işçisi olarak istihdam edilecek. Şoförler, Antalya ve bağlı ilçelerinde tam zamanlı ve daimi çalıştırılacak. İsteklilerin Antalya il sınırları içinde ikamet etmesi şartı var. E sınıfı sürücü belgesi ve otobüs kullanımında tecrübe aranıyor. Alınacak 15 temizlik işçisi için ise aranan şartlar arasında Antalya ili içinde ikamet etmesi koşulu var. Temizlik işçilerinin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. DAHA ÖNCE İLANA ÇIKAN KADROLAR Daha önce ilana çıkan ilanda 8 farklı kadroda 200 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. ALIM YAPILACAK KADROLAR: 40 Temizlik Personeli, 108 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, 5 Büro Personeli, 9 Aşçı Yardımcısı, 10 Aşçı, 8 Erkek Çocuklukta Öğretmen yardımcısı ( karşılama personeli ), 2 Sosyal Hizmet Uzmanı, 18 yardım Dağıtım Elemanı ( Erkek ), BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK? Adaylık başvuruları 17 Ağustos 2021 tarihi ile başladı. Son başvuru tarihi ise 20 Ağustos 2021... Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adaylar 'Ön Başvuru' formunu doldurarak " Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası no: 20 Muratpaşa Antalya" adresine verecekler. BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR? İlgili pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle Türkiye vatandaşı olmaları gerekiyor. Ayrıca alım yapılacak pozisyona göre en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Öte yandan başvuru yapacak adayların Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları şartı var. Etiket: antalya büyükşehi rbelediyesi, işçi alımı, muhittin böcek
Antalya Büyükşehir Belediyesi 200 kişinin ardından 30 kişinin daha işe alınacağına ilişkin ilan yayınladı. Başvurular yarın (20 Ağustos Cuma) mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan personel alımı ilanına göre iki farklı kadroda 30 personel alacak. Bu personellerden 15’i şoför,15’i ise temizlik işçisi olarak istihdam edilecek. Şoförler, Antalya ve bağlı ilçelerinde tam zamanlı ve daimi çalıştırılacak. İsteklilerin Antalya il sınırları içinde ikamet etmesi şartı var. E sınıfı sürücü belgesi ve otobüs kullanımında tecrübe aranıyor. Alınacak 15 temizlik işçisi için ise aranan şartlar arasında Antalya ili içinde ikamet etmesi koşulu var. Temizlik işçilerinin en az ilkokul mezunu olması gerekiyor.

DAHA ÖNCE İLANA ÇIKAN KADROLAR

Daha önce ilana çıkan ilanda 8 farklı kadroda 200 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

40 Temizlik Personeli,

108 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı,

5 Büro Personeli,

9 Aşçı Yardımcısı,

10 Aşçı,

8 Erkek Çocuklukta Öğretmen yardımcısı ( karşılama personeli ),

2 Sosyal Hizmet Uzmanı,

18 yardım Dağıtım Elemanı ( Erkek ),

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Adaylık başvuruları 17 Ağustos 2021 tarihi ile başladı. Son başvuru tarihi ise 20 Ağustos 2021... Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adaylar 'Ön Başvuru' formunu doldurarak " Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası no: 20 Muratpaşa Antalya" adresine verecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle Türkiye vatandaşı olmaları gerekiyor. Ayrıca alım yapılacak pozisyona göre en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Öte yandan başvuru yapacak adayların Antalya il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları şartı var.

Etiket: antalya büyükşehi rbelediyesi, işçi alımı, muhittin böcek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.