Büyükşehir hazırlığı!

KULİS 26.11.2019 - 19:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir hazırlığı!

AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in gelecek planları için şimdiden harekete geçtiği öğrenildi. İki kez MHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Çelik’le ilgili siyasi kulislerde konuşulan şimdiden AKP’nin büyükşehir adayı olmak için kolları sıvadığı yönünde…

haberimizvar.net-Kaymakam, Vali ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ardından siyasete atılan Kemal Çelik, bilindiği üzere 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olmuş ancak seçilememişti. Teşkilatla çalışma yöntemi konusunda eksik olan bu nedenle bireysel siyaset yapmayı tercih eden Çelik, sonunda AKP’ye geçerek Antalya Milletvekili olarak TBMM’de yerini aldı. İÇİNDE YATAN ASLAN Menderes Türel’in son yerel seçimlerde kaybetmesi üzerine harekete geçen Çelik, iddialara göre vitrine çıkma adına epey çaba sarf ediyormuş. TBMM’ye yeni önergelerin yanı sıra siyasetin kaymağı denilen kısmını yakalama adına Çelik’in milletvekillerinin ailelerine ücretsiz sağlık hizmetinden, milletvekillerine çakarlı araç kullanım iznine kadar bir çok dikkat çekici konuda öncülük etmesi gözlerden kaçmadı. İçinde yatan aslanın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmak olduğunu dostlarıyla paylaşan ve Antalya siyasetinde etkin olmak için Serik’ten başlayan Çelik, partisinin kongre sürecinde bile kendi planı üzerinden hareket etmesi siyasi kulislerde en çok konuşulan konu hale geldi. Kulislerin bir numaralı ismi Kemal Çelik, Büyükşehir adayı olma adına adım adım ilerleyeceğini bu konu ile ilgili olarak ilişkilerin ön yüzünü sıcak tutarken, arka planda kişisel siyaseti üzerine hareket etmesi Ankara’da kurt siyasetçilerin dikkatini çekmiş. Bakalım Çelik, siyasette uzun kabul edilen bu kadar yılı başarıyla götürebilecek mi?      
AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in gelecek planları için şimdiden harekete geçtiği öğrenildi. İki kez MHP’den Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Çelik’le ilgili siyasi kulislerde konuşulan şimdiden AKP’nin büyükşehir adayı olmak için kolları sıvadığı yönünde…

haberimizvar.net-Kaymakam, Vali ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ardından siyasete atılan Kemal Çelik, bilindiği üzere 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı olmuş ancak seçilememişti. Teşkilatla çalışma yöntemi konusunda eksik olan bu nedenle bireysel siyaset yapmayı tercih eden Çelik, sonunda AKP’ye geçerek Antalya Milletvekili olarak TBMM’de yerini aldı.

İÇİNDE YATAN ASLAN

Menderes Türel’in son yerel seçimlerde kaybetmesi üzerine harekete geçen Çelik, iddialara göre vitrine çıkma adına epey çaba sarf ediyormuş. TBMM’ye yeni önergelerin yanı sıra siyasetin kaymağı denilen kısmını yakalama adına Çelik’in milletvekillerinin ailelerine ücretsiz sağlık hizmetinden, milletvekillerine çakarlı araç kullanım iznine kadar bir çok dikkat çekici konuda öncülük etmesi gözlerden kaçmadı. İçinde yatan aslanın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olmak olduğunu dostlarıyla paylaşan ve Antalya siyasetinde etkin olmak için Serik’ten başlayan Çelik, partisinin kongre sürecinde bile kendi planı üzerinden hareket etmesi siyasi kulislerde en çok konuşulan konu hale geldi. Kulislerin bir numaralı ismi Kemal Çelik, Büyükşehir adayı olma adına adım adım ilerleyeceğini bu konu ile ilgili olarak ilişkilerin ön yüzünü sıcak tutarken, arka planda kişisel siyaseti üzerine hareket etmesi Ankara’da kurt siyasetçilerin dikkatini çekmiş. Bakalım Çelik, siyasette uzun kabul edilen bu kadar yılı başarıyla götürebilecek mi?

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.