Büyükşehir iş makineleri Konyaaltı sahilinde!

GÜNDEM 06.04.2021 - 16:43, Güncelleme: 06.04.2021 - 16:43
 

Büyükşehir iş makineleri Konyaaltı sahilinde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri Konyaaltı sahilini delik deşik ederken görüntülendi. Bu görüntüler, “İşletmesini Alkoçlar’ın yaptığı sahilde Büyükşehir iş makinelerinin ne işi var” sorusunu akıllara getirdi

haberimizvar.net/ ÖZEL HABER-Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri Konyaaltı sahilini delik deşik ederken görüntülendi. Bu görüntüler, “İşletmesini Alkoçlar’ın yaptığı sahilde Büyükşehir iş makinelerinin ne işi var” sorusunu akıllara getirdi.  Görüntülerde iş makinelerinin sahili denize sıfır kazdığı görülüyor.  Diğer görüntülerde ise sahile yerleştirilecek platformlar göze çarpıyor. Bu durum halkın denize gireceği alanın daha da daralacağı anlamına geliyor.  BALAKAN’IN UNUTMADIK Konyaaltı sahilinde yaşanan işgaller yıllardır Antalya’nın gündeminde.  Sahilin Menderes Türel döneminde Alkoçlar’a verilmesinin ardından 12 kilometrelik plajda adeta Alkoçlar’ın kanunları geçiyor.  İstemediği kiracıyla sözleşme yenilemeyen ya da aidat borcundan dolayı haciz gönderen Alkoçlar, bölgeye müdür olarak Doğan Balakan’ı atadı. Balakan, işletmecilere gözdağı vermek için belinde silahla geziyor ve bunu gizlemiyor. Sahilde aidat borcu ödemeyen işletmecilerin haciz işlemlerini ise Balakan’ın eşi AKP’den milletvekili aday adayı Hatice Can Balakan yapıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri Konyaaltı sahilini delik deşik ederken görüntülendi. Bu görüntüler, “İşletmesini Alkoçlar’ın yaptığı sahilde Büyükşehir iş makinelerinin ne işi var” sorusunu akıllara getirdi

haberimizvar.net/ ÖZEL HABER-Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri Konyaaltı sahilini delik deşik ederken görüntülendi. Bu görüntüler, “İşletmesini Alkoçlar’ın yaptığı sahilde Büyükşehir iş makinelerinin ne işi var” sorusunu akıllara getirdi.  Görüntülerde iş makinelerinin sahili denize sıfır kazdığı görülüyor.  Diğer görüntülerde ise sahile yerleştirilecek platformlar göze çarpıyor. Bu durum halkın denize gireceği alanın daha da daralacağı anlamına geliyor. 

BALAKAN’IN UNUTMADIK
Konyaaltı sahilinde yaşanan işgaller yıllardır Antalya’nın gündeminde.  Sahilin Menderes Türel döneminde Alkoçlar’a verilmesinin ardından 12 kilometrelik plajda adeta Alkoçlar’ın kanunları geçiyor.  İstemediği kiracıyla sözleşme yenilemeyen ya da aidat borcundan dolayı haciz gönderen Alkoçlar, bölgeye müdür olarak Doğan Balakan’ı atadı. Balakan, işletmecilere gözdağı vermek için belinde silahla geziyor ve bunu gizlemiyor. Sahilde aidat borcu ödemeyen işletmecilerin haciz işlemlerini ise Balakan’ın eşi AKP’den milletvekili aday adayı Hatice Can Balakan yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.