Büyükşehir kaosa sürüklendi

GÜNDEM 03.02.2021 - 16:14, Güncelleme: 03.02.2021 - 16:14
 

Büyükşehir kaosa sürüklendi

Muhittin Böcek’in, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” mesajını yorumlayan Reşat Oktay, “Böcek bu tweeti atmaz. Bunu yapanlar e-imzayı kullanan kişilerdir. Büyükşehir içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklenmiştir” dedi

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” mesajını yorumlayan CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve son seçimlerde DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Oktay, “Antalya Büyükşehir Belediyesi içinden çıkılmaz bir kaotik duruma sürüklenmiştir. Bu durum açıklığa kavuşturulmalıdır” dedi. BAY BÖCEK BÖYLE TWEET ATMAZ Reşat Oktay sosyal medyadan yaptığı yorumda, “Ben Muhittin Böcek beyi, bırakın oğlunu, bırakın genel sekreter hanımı, tüm şürekasından daha iyi tanırım. Muhittin Böcek böyle, bu üslupta bir tweet atmaz. Atmak istese de atmaz. Bu tweeti atanlar Bay Böcek adına yasal olması mümkün olmayan USB bellek ile e-imza tasarrufunu da kullanan kişilerdir. Antalya Belediyesi içinden çıkılmaz bir kaotik duruma sürüklenmiştir. Bu durum açıklığa kavuşturulmalıdır” ifadelerini kullandı.  BÜYÜKŞEHİR’DE SÜRGÜN TARTIŞMASI Kendi belediye başkanlığı döneminden beri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı’ya sürgün gönderilmesine tepki gösteren İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Başkan Böcek’e “Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin” diye sitem etti. Subaşı’nın sitemine katılan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu da, “Yazıklar olsun. Bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Ayıptır ayıp. İnsanda biraz vicdan olur” diye tepki gösterdi. Subaşı ve Hacıarifoğlu’na sosyal medya hesabından cevap veren Böcek ise, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” dedi. Böcek’in bu yanıtı tartışma yarattı.
Muhittin Böcek’in, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” mesajını yorumlayan Reşat Oktay, “Böcek bu tweeti atmaz. Bunu yapanlar e-imzayı kullanan kişilerdir. Büyükşehir içinden çıkılmaz bir kaosa sürüklenmiştir” dedi

haberimizvar.net-   Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” mesajını yorumlayan CHP eski Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve son seçimlerde DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Oktay, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi içinden çıkılmaz bir kaotik duruma sürüklenmiştir. Bu durum açıklığa kavuşturulmalıdır” dedi.

BAY BÖCEK BÖYLE TWEET ATMAZ

Reşat Oktay sosyal medyadan yaptığı yorumda, “Ben Muhittin Böcek beyi, bırakın oğlunu, bırakın genel sekreter hanımı, tüm şürekasından daha iyi tanırım. Muhittin Böcek böyle, bu üslupta bir tweet atmaz. Atmak istese de atmaz. Bu tweeti atanlar Bay Böcek adına yasal olması mümkün olmayan USB bellek ile e-imza tasarrufunu da kullanan kişilerdir. Antalya Belediyesi içinden çıkılmaz bir kaotik duruma sürüklenmiştir. Bu durum açıklığa kavuşturulmalıdır” ifadelerini kullandı. 

BÜYÜKŞEHİR’DE SÜRGÜN TARTIŞMASI

Kendi belediye başkanlığı döneminden beri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Ayhan Dumlupınar’ın Elmalı’ya sürgün gönderilmesine tepki gösteren İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Başkan Böcek’e “Bu zararlı alışkanlığı lütfen siz bari sürdürmeyin” diye sitem etti. Subaşı’nın sitemine katılan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu da, “Yazıklar olsun. Bu arkadaşın bir yanlışını söyleyin ben belediye meclis üyeliğinden istifa edeceğim. Ayıptır ayıp. İnsanda biraz vicdan olur” diye tepki gösterdi. Subaşı ve Hacıarifoğlu’na sosyal medya hesabından cevap veren Böcek ise, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var” dedi. Böcek’in bu yanıtı tartışma yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.