Büyükşehir karavan park alanında

YEREL 11.08.2023 - 13:03, Güncelleme: 11.08.2023 - 13:11
 

Büyükşehir karavan park alanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı ilçe sınırlarında sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanların tahliye işlemini tamamladı. Kontrolsüz karavan park yerleri Büyükşehir ekipleri tarafından temizledi.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu Kararı ile Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanları tahliye etti. Karavanlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrolünde kaldırıldı. Konyaaltı sahil bandı ve mahalle araları kontrolsüz karavan parklarından arındırıldı.  PARK YERLERİ TEMİZLENDİ VE İLAÇLANDI Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri daha sonra Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarından kaldırılan karavan alanlarını temizledi. Ekipler, karavan park alanlarını sivrisinekle mücadele kapsamında ilaçladı. İlaçlanan alanlara daha sonra karasinek tuzağı yerleştirildi. Kaldırılan karavanlardan sonra park yerleri daha güzel bir görüntüye kavuştu. Çevre sakinleri Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı ilçe sınırlarında sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanların tahliye işlemini tamamladı. Kontrolsüz karavan park yerleri Büyükşehir ekipleri tarafından temizledi.

haberimizvar.net-   Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu Kararı ile Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarında park eden karavanları tahliye etti. Karavanlar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kontrolünde kaldırıldı. Konyaaltı sahil bandı ve mahalle araları kontrolsüz karavan parklarından arındırıldı. 

PARK YERLERİ TEMİZLENDİ VE İLAÇLANDI

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri daha sonra Konyaaltı sahil bandı ve mahalle aralarından kaldırılan karavan alanlarını temizledi. Ekipler, karavan park alanlarını sivrisinekle mücadele kapsamında ilaçladı. İlaçlanan alanlara daha sonra karasinek tuzağı yerleştirildi. Kaldırılan karavanlardan sonra park yerleri daha güzel bir görüntüye kavuştu. Çevre sakinleri Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.