Büyükşehir Mevlana'yı anıyor

YEREL 13.12.2019 - 12:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir Mevlana'yı anıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi vuslatın 746'ncı yılında 'Şeb-i Arus Sema Töreni' ile anacak.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin Hak'ka Vuslatı'nın 746'ncı yılı nedeniyle 'Şeb-i Arus Sema Töreni' düzenleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliği işbirliğinde, İl Kültür Müdürlüğü ile Konyalılar Derneği katkılarıyla yapılacak 'Şeb-i Arus Sema Töreni' etkinliği, 17 Aralık Salı günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda gerçekleşecek. Etkinliğe tüm vatandaşlar davetli.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi vuslatın 746'ncı yılında 'Şeb-i Arus Sema Töreni' ile anacak.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin Hak'ka Vuslatı'nın 746'ncı yılı nedeniyle 'Şeb-i Arus Sema Töreni' düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliği işbirliğinde, İl Kültür Müdürlüğü ile Konyalılar Derneği katkılarıyla yapılacak 'Şeb-i Arus Sema Töreni' etkinliği, 17 Aralık Salı günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda gerçekleşecek.

Etkinliğe tüm vatandaşlar davetli.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.