Büyükşehir pazarlığı mı?

KULİS 04.08.2023 - 12:48, Güncelleme: 04.08.2023 - 13:18
 

Büyükşehir pazarlığı mı?

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleriyle birlikte Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Özlenen Özkan ve eşi Ömer Özkan’ı ziyaret etti. Ziyaret siyasi kulislerde, ‘büyükşehir pazarlığı mı?” sorusunu beraberinde getirdi.

haberimizvar.net-  Göreve geldiği günden bu yana AK Parti ile yakın ilişki içinde olan, kendisi ve eşi Ömer Özkan’ın Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın doktoru olarak yakınlığı nedeniyle ‘AK Parti’nin büyükşehir adayı Özlenen Özkan m?’ sorusuna beraberinde getirmişti. KALABALIK GİTTİLER AÜ Rektörü Özlenen Özkan eşi Ömer Özkan ile birlikte geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, Kemal Çelik ve Tuba Vural Çokal’ı makamında ağırladı. AK Parti Antalya kurmaylarının Özkan’ın makamına çıkarma yapması yerel seçim hazırlığını gündeme getirdi. ADAY BELİRLEME ARAYIŞI Siyasi kulislerde ziyaretin, Özkan’ın büyükşehir belediye başkan adaylığıyla ilgili eşi Ömer Özkan’ın da dahil olduğu görüşme yapıldığı, büyükşehir pazarlığının nasıl sonuç vereceğinin ise, merak konusu olduğu konuşuldu.    
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleriyle birlikte Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Özlenen Özkan ve eşi Ömer Özkan’ı ziyaret etti. Ziyaret siyasi kulislerde, ‘büyükşehir pazarlığı mı?” sorusunu beraberinde getirdi.

haberimizvar.net-  Göreve geldiği günden bu yana AK Parti ile yakın ilişki içinde olan, kendisi ve eşi Ömer Özkan’ın Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın doktoru olarak yakınlığı nedeniyle ‘AK Parti’nin büyükşehir adayı Özlenen Özkan m?’ sorusuna beraberinde getirmişti.

KALABALIK GİTTİLER

AÜ Rektörü Özlenen Özkan eşi Ömer Özkan ile birlikte geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, Kemal Çelik ve Tuba Vural Çokal’ı makamında ağırladı. AK Parti Antalya kurmaylarının Özkan’ın makamına çıkarma yapması yerel seçim hazırlığını gündeme getirdi.

ADAY BELİRLEME ARAYIŞI

Siyasi kulislerde ziyaretin, Özkan’ın büyükşehir belediye başkan adaylığıyla ilgili eşi Ömer Özkan’ın da dahil olduğu görüşme yapıldığı, büyükşehir pazarlığının nasıl sonuç vereceğinin ise, merak konusu olduğu konuşuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.