''Büyükşehir ve 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz"

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:25, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:54
 

''Büyükşehir ve 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz"

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 12 ilçedeki teşkilatlarda değişim ve dönüşümü başlattıklarını açıkladı. Başkan Çetin, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz" dedi.

haberimizvar.net- AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan istişareler sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile il koordinatörlerinin değerlendirmeleri neticesinde teşkilatlarda değişim ve dönüşümün başladığını açıkladı. 12 ilçede değişim başlattıklarını anlatan Başkan Çetin, yerel seçimlerde 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için aday kadrolarını oluşturmaya başladıklarını söyledi. İl Başkanı Ali Çetin, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminden büyük bir zaferle çıktıktan sonra aynı yol arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bu süreçte müsade isteyen, sağlık sorunları olan, il dışına çıkan arkadaşlarımızın yerine güçlü takviyelerle yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz. Bu kapsamda 10 ilçede Kepez, Döşemealtı, Aksu, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Korkuteli, Elmalı ve Demre ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşecek. Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerimizde ilçe başkanlığı değişimi olmadan yönetim revizyonu olacaktır. Ayrıca Demre İlçe Başkanımız vekaleten görevi yürütmesi sebebiyle asaleten ataması yapılacaktır" dedi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, 12 ilçedeki teşkilatlarda değişim ve dönüşümü başlattıklarını açıkladı. Başkan Çetin, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz" dedi.

haberimizvar.net-  AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılan istişareler sonucunda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile il koordinatörlerinin değerlendirmeleri neticesinde teşkilatlarda değişim ve dönüşümün başladığını açıkladı. 12 ilçede değişim başlattıklarını anlatan Başkan Çetin, yerel seçimlerde 19 ilçe ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için aday kadrolarını oluşturmaya başladıklarını söyledi.

İl Başkanı Ali Çetin, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminden büyük bir zaferle çıktıktan sonra aynı yol arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Bu süreçte müsade isteyen, sağlık sorunları olan, il dışına çıkan arkadaşlarımızın yerine güçlü takviyelerle yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçeyi kazanmaya aday kadroları oluşturuyoruz. Bu kapsamda 10 ilçede Kepez, Döşemealtı, Aksu, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Korkuteli, Elmalı ve Demre ilçe başkanlarımızın ataması gerçekleşecek. Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerimizde ilçe başkanlığı değişimi olmadan yönetim revizyonu olacaktır. Ayrıca Demre İlçe Başkanımız vekaleten görevi yürütmesi sebebiyle asaleten ataması yapılacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.