Büyükşehir’de bugün üçüncü atama

GÜNDEM 03.12.2019 - 18:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’de bugün üçüncü atama

Haftaya atamalarla başlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına Gözde Arat, Muhtar Hizmetleri Daire Başkanlığına Uğurcan Ecemiş’in atanmasından sonra Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına da Havva Dağcı getirildi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden bugün, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na Gözde Arat, Muhtar Hizmetleri Daire Başkanlığına Uğurcan Ecemiş’in atanmasından sonra üçüncü bir atama haberi daha geldi. Gözde Arat gibi Konyaaltı Belediyesi’nden Büyükşehir’e geçen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Havva Dağcı da Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı. Mustafa Akaydın döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten, Muhittin Böcek tarafından Mayıs ayında yeniden bu göreve atanan İlknur Aygün ise Uğurcan Ecemiş’ten boşalan İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığına vekaleten atandı. HAFTAYA ATAMALARLA BAŞLANDI Büyükşehir Belediyesi haftaya seri atamalarla başladı. Konyaaltı Belediyesi kökenli Gözde Arat, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı olarak atanırken, geçen hafta Muhtar Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanan Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık görevinden ayrıldı. Balık’ın yerine İlçe Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan Uğurcan Ecemiş getirildi. Ecemiş’ten boşalan yere henüz bir atama yapılmazken, Başkan Böcek’in Büyükşehir’de yaptığı ilk atamalardan olan Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlknur Aygün ise İlçe Hizmetleri Daire Başkanı yapıldı. Aygün’ün yerine Muhittin Böcek’in 4 dönem başkanlığını yaptığı Konyaaltı Belediyesi bürokratlarından Havva Dağcı atandı. 
Haftaya atamalarla başlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına Gözde Arat, Muhtar Hizmetleri Daire Başkanlığına Uğurcan Ecemiş’in atanmasından sonra Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına da Havva Dağcı getirildi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden bugün, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na Gözde Arat, Muhtar Hizmetleri Daire Başkanlığına Uğurcan Ecemiş’in atanmasından sonra üçüncü bir atama haberi daha geldi. Gözde Arat gibi Konyaaltı Belediyesi’nden Büyükşehir’e geçen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Havva Dağcı da Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına atandı. Mustafa Akaydın döneminde Büyükşehir Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüten, Muhittin Böcek tarafından Mayıs ayında yeniden bu göreve atanan İlknur Aygün ise Uğurcan Ecemiş’ten boşalan İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığına vekaleten atandı.

HAFTAYA ATAMALARLA BAŞLANDI

Büyükşehir Belediyesi haftaya seri atamalarla başladı. Konyaaltı Belediyesi kökenli Gözde Arat, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı olarak atanırken, geçen hafta Muhtar Hizmetleri Daire Başkanı olarak atanan Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık görevinden ayrıldı. Balık’ın yerine İlçe Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev yapan Uğurcan Ecemiş getirildi. Ecemiş’ten boşalan yere henüz bir atama yapılmazken, Başkan Böcek’in Büyükşehir’de yaptığı ilk atamalardan olan Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlknur Aygün ise İlçe Hizmetleri Daire Başkanı yapıldı. Aygün’ün yerine Muhittin Böcek’in 4 dönem başkanlığını yaptığı Konyaaltı Belediyesi bürokratlarından Havva Dağcı atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.