Büyükşehir'den Altıntaş'a 150 milyonluk yatırım

YEREL 08.03.2024 - 12:41, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:41
 

Büyükşehir'den Altıntaş'a 150 milyonluk yatırım

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın yeni gelişen bölgesi Altıntaş Mahallesi'ne 150 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştiriyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde 150 milyon TL’lik kanalizasyon yatırımı gerçekleştiriyor. Bölgenin atık suları 30 kilometrelik hatla Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli kent hedefiyle 19 ilçede alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi'nde yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışına paralel olarak altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışma ile Altıntaş Mahallesi’nin atık suları 30 kilometrelik kanalizasyon çalışması ile Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak. ALTINTAŞ’IN ALT YAPI SORUNUNA NEŞTER ASAT Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol, Altıntaş Mahallesi'nde başlattıkları altyapı çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Altıntaş Mahallesi'nde oluşan atık suların Lara Atık Su Arıtma Tesisi'ne ulaştırılması için yaklaşık 30 km'lik bir kanalizasyon kolektör ve şebeke hattı imalatına başladık. Bu çalışmaya 150 milyon TL'lik bir harcama gerçekleştireceğiz. Projeyle mahallede meydana gelebilecek olan atık su sorununun önüne geçmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek ve çevre sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen bu altyapı iyileştirme çalışmaları bölge için büyük bir öneme sahip.”
Büyükşehir Belediyesi, Antalya'nın yeni gelişen bölgesi Altıntaş Mahallesi'ne 150 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştiriyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde 150 milyon TL’lik kanalizasyon yatırımı gerçekleştiriyor. Bölgenin atık suları 30 kilometrelik hatla Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli kent hedefiyle 19 ilçede alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ASAT Genel Müdürlüğü Aksu ilçesine bağlı Altıntaş Mahallesi'nde yapı ve nüfus yoğunluğundaki artışına paralel olarak altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışma ile Altıntaş Mahallesi’nin atık suları 30 kilometrelik kanalizasyon çalışması ile Lara Atık Su Arıtma Tesisine ulaştırılacak.


ALTINTAŞ’IN ALT YAPI SORUNUNA NEŞTER
ASAT Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Necdet Erol, Altıntaş Mahallesi'nde başlattıkları altyapı çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Altıntaş Mahallesi'nde oluşan atık suların Lara Atık Su Arıtma Tesisi'ne ulaştırılması için yaklaşık 30 km'lik bir kanalizasyon kolektör ve şebeke hattı imalatına başladık. Bu çalışmaya 150 milyon TL'lik bir harcama gerçekleştireceğiz. Projeyle mahallede meydana gelebilecek olan atık su sorununun önüne geçmeyi hedefliyoruz. Mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltmek ve çevre sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen bu altyapı iyileştirme çalışmaları bölge için büyük bir öneme sahip.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.