Büyükşehir'den üniversitelilere çorba ikramı

YEREL 23.02.2024 - 10:44, Güncelleme: 23.02.2024 - 10:44
 

Büyükşehir'den üniversitelilere çorba ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramında bulundu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı geleneksel hale getirdiği çorba ikramını bu yıl da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencilerine hafta içi her gün çorba ikramında bulunuyor. Pazartesi gününden itibaren kampüs girişinde kurulan stantta öğrenciler, ikram edilen çorbalarını afiyetle içiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, hafta içi her gün üniversite öğrencilerine Perşembe günleri de hal esnafı ve çalışanlarına çorba ikramı devam edecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencilerine çorba ikramında bulundu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı geleneksel hale getirdiği çorba ikramını bu yıl da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencilerine hafta içi her gün çorba ikramında bulunuyor.

Pazartesi gününden itibaren kampüs girişinde kurulan stantta öğrenciler, ikram edilen çorbalarını afiyetle içiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin, hafta içi her gün üniversite öğrencilerine Perşembe günleri de hal esnafı ve çalışanlarına çorba ikramı devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.