Büyükşehir'e bir ödül daha

YEREL 27.09.2023 - 13:13, Güncelleme: 27.09.2023 - 13:13
 

Büyükşehir'e bir ödül daha

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen, 'En İyi Uygulama Örnekleri' (Best Practice) yarışmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi 'Enerji Tasarrufu ve Yönetimi' kategorisinde Türkiye adına ödül aldı. Bu ödülle birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin 4.5 yılda aldığı çevre ödülü sayısı 18'e ulaştı.

haberimizvar.net- Merkezi Danimarka'da bulunan 81 üye ülkesi olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 'En iyi Uygulama Örnekleri' (Best Practice) yarışmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, 'Enerji tasarrufu ve yönetimi' kategorisinde Türkiye adına ödül aldı.  Ödülü vermek üzere Malta'dan görevlendirilen heyet, Antalya'ya geldi. Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan heyet ardından TÜRÇEV yetkilileri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek, ödülü takdim etti. 'TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORUZ' Başkan Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların her zaman örnek olduğunu belirterek, "Türkiye'de çevre projelerimizle örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Toplumun en önemli yapı taşları olan çocuklarımızdan başlayarak, çevre bilincini artırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'mizi faaliyete sokarak farkındalık oluşturduk. Bu ödülle birlikte aldığımız çevre ödülü sayısı 18'e ulaştı. Ödülü almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR  Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Malta temsilciliğini yürüten Doğayı Araştırma ve Koruma Derneği 'Nature Trust'ın İdari Başkanı ve Heyet Başkanı Vincent Attard, çevre konusunda yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti. Attard, deniz araçlarından kaynaklanan kirliliğin önlenmesine yönelik belediyenin faaliyete geçirdiği Elektronik Gemi Denetim Merkezini de ziyaret ettiklerini ve uygulamanın çok başarılı olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'nden çok etkilendiklerini, sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap etmesinin son derece faydalı olduğunu dile getiren Attard, konuyla ilgili işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.
Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen, 'En İyi Uygulama Örnekleri' (Best Practice) yarışmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi 'Enerji Tasarrufu ve Yönetimi' kategorisinde Türkiye adına ödül aldı. Bu ödülle birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin 4.5 yılda aldığı çevre ödülü sayısı 18'e ulaştı.

haberimizvar.net- Merkezi Danimarka'da bulunan 81 üye ülkesi olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 'En iyi Uygulama Örnekleri' (Best Practice) yarışmasında, Antalya Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı'na bağlı Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi, 'Enerji tasarrufu ve yönetimi' kategorisinde Türkiye adına ödül aldı.  Ödülü vermek üzere Malta'dan görevlendirilen heyet, Antalya'ya geldi. Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan heyet ardından TÜRÇEV yetkilileri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret ederek, ödülü takdim etti.

'TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORUZ'

Başkan Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların her zaman örnek olduğunu belirterek, "Türkiye'de çevre projelerimizle örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Toplumun en önemli yapı taşları olan çocuklarımızdan başlayarak, çevre bilincini artırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'mizi faaliyete sokarak farkındalık oluşturduk. Bu ödülle birlikte aldığımız çevre ödülü sayısı 18'e ulaştı. Ödülü almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR 

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Malta temsilciliğini yürüten Doğayı Araştırma ve Koruma Derneği 'Nature Trust'ın İdari Başkanı ve Heyet Başkanı Vincent Attard, çevre konusunda yapılan başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Böcek'e teşekkür etti. Attard, deniz araçlarından kaynaklanan kirliliğin önlenmesine yönelik belediyenin faaliyete geçirdiği Elektronik Gemi Denetim Merkezini de ziyaret ettiklerini ve uygulamanın çok başarılı olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'nden çok etkilendiklerini, sadece çocuklara değil yetişkinlere de hitap etmesinin son derece faydalı olduğunu dile getiren Attard, konuyla ilgili işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.