Büyükşehir’e yeni bürokrat geliyor

YEREL 12.01.2020 - 17:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir’e yeni bürokrat geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in referansı ile Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na atanacağı öğrenildi.

haberimizvar.net-İYİ Parti ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasındaki ‘atama krizi’ devam ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na Oğuz Başaran atanıyor. Başaran’ın ataması için Akşener’in Böcek ile görüştüğü ve kısa süre önce dilekçesini veren Başaran’ın önümüzdeki günlerde Sağlık İşleri Daire Başkanı olarak göreve başlaması bekleniyor. OĞUZ BAŞARAN KİMDİR? Isparta 1973 Doğumlu olan Oğuz Başaran, 28 yıllık meslek hayatının 18 yılını sağlık kurumlarında yöneticilik yaparak geçirdi. Başaran, Isparta Sağlık Müdürlüğü bünyesinde İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Gülkent Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı ve 2012 yılından bu yana da Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olarak görev yapıyor. 2011 yılındaki Genel Seçimlerde MHP’den milletvekili adayı olan Oğuz Başaran, görevinden istifa ederek siyasi çalışmalarda bulundu. MHP içinde Meral Akşener’in başlatmış olduğu kurultay sürecinde Isparta’da ilk destek veren ekibin içinde yer aldı. Öğretmen babası Halil Başaran’ın Dağbeli ve Kepezaltı İlkokullarındaki görev alması nedeniyle 18 yıl Antalya‘da yaşadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Başaran, lisans eğitimini kamu yönetimi, yüksek lisans eğitimini ise, uluslararası ilişkiler alanında aldı. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in referansı ile Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Oğuz Başaran, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na atanacağı öğrenildi.

haberimizvar.net-İYİ Parti ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasındaki ‘atama krizi’ devam ederken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na Oğuz Başaran atanıyor. Başaran’ın ataması için Akşener’in Böcek ile görüştüğü ve kısa süre önce dilekçesini veren Başaran’ın önümüzdeki günlerde Sağlık İşleri Daire Başkanı olarak göreve başlaması bekleniyor.

OĞUZ BAŞARAN KİMDİR?

Isparta 1973 Doğumlu olan Oğuz Başaran, 28 yıllık meslek hayatının 18 yılını sağlık kurumlarında yöneticilik yaparak geçirdi. Başaran, Isparta Sağlık Müdürlüğü bünyesinde İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü, İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Gülkent Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı ve 2012 yılından bu yana da Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olarak görev yapıyor.

2011 yılındaki Genel Seçimlerde MHP’den milletvekili adayı olan Oğuz Başaran, görevinden istifa ederek siyasi çalışmalarda bulundu. MHP içinde Meral Akşener’in başlatmış olduğu kurultay sürecinde Isparta’da ilk destek veren ekibin içinde yer aldı. Öğretmen babası Halil Başaran’ın Dağbeli ve Kepezaltı İlkokullarındaki görev alması nedeniyle 18 yıl Antalya‘da yaşadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Başaran, lisans eğitimini kamu yönetimi, yüksek lisans eğitimini ise, uluslararası ilişkiler alanında aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.