'Büyükşehir'i sen olmazsan kaybederiz'

SİYASET 01.12.2023 - 13:44, Güncelleme: 01.12.2023 - 16:22
 

'Büyükşehir'i sen olmazsan kaybederiz'

CHP'nin bugün Manavgat'ta başlayan 'Yerel Seçim Çalıştayı'nın en önemli konusu 'Benden bu kadar, aday olmayacağım' diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ikna çabaları oldu. Çalıştay için Manavgat'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları, eski ve yeni milletvekilleri ile partinin önemli isimleri, Sözen'in makam odasına adeta kamp kurarak, 'Manavgat'a aday olmazsan, olmaz. Büyükşehir'i sen olmazsan kaybederiz' söylemleriyle kararından döndürmeye çalışıyorlar. Bugün akşam saatlerinde CHP Genel Başkan Özgür Özel'le de özel bir görüşme yapacak olan Sözen'in ise, "Kesin kararlıyım, bu dönem yokum" dediği belirtiliyor.

haberimizvar.net- CHP'de bugün Manavgat Calimera Serra Otel'de başlayan ve 3 Aralık'ta sona erecek 'Yerel Seçim Çalıştayı'nın ön önemli konusu 'Benden buraya kadar, bu dönem aday olmayacağım' diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ikna çabaları oldu. Çalıştay için Manavgat'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları, eski ve yeni milletvekilleri ile birlikte partinin bazı önemli isimlerinin 'Manavgat'a aday olmazsan, Büyükşehir'i kaybederiz' söylemlerimle Sözen'i kararından dönmesi ve yeniden aday olması için ikna etmeye çalıştıkları bildiriliyor. Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen'in makam odasına adeta kamp kuran iknacıların tüm çabalarının şu ana kadar sonuç vermediği, gözlerin bugün akşam saatlerinde gerçekleşecek Özgür Özel-Şükrü Sözen görüşmesine çevrildiği de CHP kampından edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Bugün saat 14.30'da Antalya Havalimanı'na gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür, saat 15.00da CHP Antalya İl binasında partililer ve vatandaşlarla buluşacak. Özel, daha sonra Manavgat'a geçerek saat 17.00'da CHP Manavgat İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelecek. CHP Lideri Özel'in bugün akşam saatlerinde ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le başbaşa bir görüşme yaparak ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor. Kulislere yansıyan bir başka bilgi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, daha önce telefonla görüştüğü Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den kararından dönmesini talep ettiği ancak Sözen'in "Yorgunum ve kesin kararlıyım en azından bu dönem yokum" dediği şeklinde. DÜĞÜM ÖZEL-SÖZEN GÖRÜŞMESİNDE ÇÖZÜLÜR MÜ? CHP ve siyaset kulislerinde nefesler tutuldu, dikkatler akşam saatlerinde gerçekleşmesi beklenen Özgür Özel-Şükrü Sözen görüşmesine çevrildi. CHP Genel Başkanı Özel'in Sözen'i bu dönemde de belediye başkan adayı olması için ikna etmeye çalışacağı belirtilirken, Özel-Sözen zirvesini  CHP dışındaki siyasi partilerin ve belediye başkan aday adaylarının da yakından izlediği bildiriliyor. Ayrıca kulislerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi yapabileceği de konuşuluyor. KILIÇDAROĞLU SÖZEN'İ İKNA ETMİŞTİ 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan, kararından dönmesi için eski ve yeni milletvekilleri Manavgatlılar, muhtarlar  ve belediye çalışanlarının çabalarına  "Çok yorgunum, kesin kararlayım, bu dönem aday olmayacağım" diyen CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2019 yerel seçimleri öncesinde de belediye başkan adayı olmayacağını açıklamış, ancak CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devreye girerek, Sözen'i aday olması için ikna etmişti.
CHP'nin bugün Manavgat'ta başlayan 'Yerel Seçim Çalıştayı'nın en önemli konusu 'Benden bu kadar, aday olmayacağım' diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ikna çabaları oldu. Çalıştay için Manavgat'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları, eski ve yeni milletvekilleri ile partinin önemli isimleri, Sözen'in makam odasına adeta kamp kurarak, 'Manavgat'a aday olmazsan, olmaz. Büyükşehir'i sen olmazsan kaybederiz' söylemleriyle kararından döndürmeye çalışıyorlar. Bugün akşam saatlerinde CHP Genel Başkan Özgür Özel'le de özel bir görüşme yapacak olan Sözen'in ise, "Kesin kararlıyım, bu dönem yokum" dediği belirtiliyor.

haberimizvar.net- CHP'de bugün Manavgat Calimera Serra Otel'de başlayan ve 3 Aralık'ta sona erecek 'Yerel Seçim Çalıştayı'nın ön önemli konusu 'Benden buraya kadar, bu dönem aday olmayacağım' diyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ikna çabaları oldu. Çalıştay için Manavgat'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları, eski ve yeni milletvekilleri ile birlikte partinin bazı önemli isimlerinin 'Manavgat'a aday olmazsan, Büyükşehir'i kaybederiz' söylemlerimle Sözen'i kararından dönmesi ve yeniden aday olması için ikna etmeye çalıştıkları bildiriliyor.

Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen'in makam odasına adeta kamp kuran iknacıların tüm çabalarının şu ana kadar sonuç vermediği, gözlerin bugün akşam saatlerinde gerçekleşecek Özgür Özel- Şükrü Sözen görüşmesine çevrildiği de CHP kampından edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Bugün saat 14.30'da Antalya Havalimanı'na gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür, saat 15.00da CHP Antalya İl binasında partililer ve vatandaşlarla buluşacak. Özel, daha sonra Manavgat'a geçerek saat 17.00'da CHP Manavgat İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelecek. CHP Lideri Özel'in bugün akşam saatlerinde ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le başbaşa bir görüşme yaparak ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor.

Kulislere yansıyan bir başka bilgi ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, daha önce telefonla görüştüğü Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'den kararından dönmesini talep ettiği ancak Sözen'in "Yorgunum ve kesin kararlıyım en azından bu dönem yokum" dediği şeklinde.

DÜĞÜM ÖZEL-SÖZEN GÖRÜŞMESİNDE ÇÖZÜLÜR MÜ?

CHP ve siyaset kulislerinde nefesler tutuldu, dikkatler akşam saatlerinde gerçekleşmesi beklenen Özgür Özel- Şükrü Sözen görüşmesine çevrildi. CHP Genel Başkanı Özel'in Sözen'i bu dönemde de belediye başkan adayı olması için ikna etmeye çalışacağı belirtilirken, Özel-Sözen zirvesini  CHP dışındaki siyasi partilerin ve belediye başkan aday adaylarının da yakından izlediği bildiriliyor. Ayrıca kulislerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi yapabileceği de konuşuluyor.

KILIÇDAROĞLU SÖZEN'İ İKNA ETMİŞTİ

2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan, kararından dönmesi için eski ve yeni milletvekilleri Manavgatlılar, muhtarlar  ve belediye çalışanlarının çabalarına  "Çok yorgunum, kesin kararlayım, bu dönem aday olmayacağım" diyen CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2019 yerel seçimleri öncesinde de belediye başkan adayı olmayacağını açıklamış, ancak CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devreye girerek, Sözen'i aday olması için ikna etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.