Büyükşehir'in 348 Hobi Bahçesi için başvurular başladı

YAŞAM 04.09.2021 - 14:13, Güncelleme: 04.09.2021 - 14:13
 

Büyükşehir'in 348 Hobi Bahçesi için başvurular başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent yaşamının stresinden uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen emeklilere özel hobi bahçeleri kiralamaları için müracaatlar başladı. Başvurular 28 Eylül 2021 tarihine kadar www.antalya.bel.tr. adresi üzerinden yapılabilecek.

haberimizvar.net-  Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı ilçesi Bahtılı mevkiinde bulunan Hobi Bahçeleri için yeni dönem başvuruları başladı.  EMEKLİ VATANDAŞLAR BAŞVURABİLECEK  Antalyalı emeklilerin doğa ile iç içe vakit geçirerek kendi sebze ve meyvelerini yetiştirip toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürebildiği Hobi Bahçelerinin yeni dönem hak sahiplerinin belirleneceği başvurular başladı. 28 Eylül 2021 tarihine kadar Antalya ili sınırları içerisinde ikamet eden emekli vatandaşlar hobi bahçeleri için başvuru yapabilecek.  ONLİNE BAŞVURU  Hobi Bahçeleri için her haneden bir kişi başvuru yapabilecek. Vatandaşlar www.antalya.bel.tr adresindeki, 'Hobi Bahçesi Talep Forumu'nu doldurarak başvuruda bulunabilecek. 348 hobi bahçesi için  başvurulardan sonraki yerleştirme değerlendirmesi sonucu hak sahipleri belirlenecek.  KİRALAMA SÜRESİ ÜÇ YIL  Ekilebilir alanlara sahip bağımsız bahçelerde vatandaşlar, meyve, sebze, mevsimlik çiçek gibi her türlü tarımsal üretim yapabilen kullanıcıların kiralama süresi 3 yıllık (01.10.2021 - 01.10.2024) dönemi kapsıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent yaşamının stresinden uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen emeklilere özel hobi bahçeleri kiralamaları için müracaatlar başladı. Başvurular 28 Eylül 2021 tarihine kadar www.antalya.bel.tr. adresi üzerinden yapılabilecek.

haberimizvar.net-  Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı ilçesi Bahtılı mevkiinde bulunan Hobi Bahçeleri için yeni dönem başvuruları başladı.

 EMEKLİ VATANDAŞLAR BAŞVURABİLECEK

 Antalyalı emeklilerin doğa ile iç içe vakit geçirerek kendi sebze ve meyvelerini yetiştirip toprakla haşır neşir olmanın keyfini sürebildiği Hobi Bahçelerinin yeni dönem hak sahiplerinin belirleneceği başvurular başladı. 28 Eylül 2021 tarihine kadar Antalya ili sınırları içerisinde ikamet eden emekli vatandaşlar hobi bahçeleri için başvuru yapabilecek.

 ONLİNE BAŞVURU

 Hobi Bahçeleri için her haneden bir kişi başvuru yapabilecek. Vatandaşlar www.antalya.bel.tr adresindeki, 'Hobi Bahçesi Talep Forumu'nu doldurarak başvuruda bulunabilecek. 348 hobi bahçesi için

 başvurulardan sonraki yerleştirme değerlendirmesi sonucu hak sahipleri belirlenecek.

 KİRALAMA SÜRESİ ÜÇ YIL

 Ekilebilir alanlara sahip bağımsız bahçelerde vatandaşlar, meyve, sebze, mevsimlik çiçek gibi her türlü tarımsal üretim yapabilen kullanıcıların kiralama süresi 3 yıllık (01.10.2021 - 01.10.2024) dönemi kapsıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.