Buz gibi golümüz verilmedi

SPOR 10.01.2024 - 12:41, Güncelleme: 10.01.2024 - 12:41
 

Buz gibi golümüz verilmedi

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Bahadır'ın golüyle 1-0 kazandıkları Pendikspor deplasmanında takımın ikinci yarıdaki mücadelesinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmeleri gerektiğini belirten Yalçın, "Alanyaspor maçında VAR'dan dönen buz gibi golümüz var. En azından hakemin seyretmesi gerekiyordu. Elle temas yok. Hakemlerin daha kontrollü olması gerekli" dedi..

Antalyaspor, Süper Lig'in 16’ncı haftasında deplasmanda Pendikspor’u 1-0 mağlup etti. Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, takımın ikinci yarıda gösterdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu ve önemli bir 3 puan aldıklarını dile getirdi Bahadır Öztürk’ün maçın en iyi oyuncusu olduğunu ifade eden Sergen Yalçın, "Naldo’nun ısınmaya çıkarken de belinde ağrı vardı. Biz ısınmaya çıksın dedik. Naldo başlamayı tercih etti. Başlarken ağrıların çok arttığını söyleyince biz de Bahadır'ı oynattık. Bahadır da bize galibiyeti getiren oyuncu oldu. Gerçekten özellikle maçın adamı Bahadır diyebiliriz bizim adımıza.  Çok mücadele etti. Bugün hava şartları oyunun çok dengesini bozdu. Bizim adımıza baktığımız zaman oyunun özellikle ikinci yarısında oyuncularının verdiği mücadele gerçekten çok iyiydi. Takım ikinci yarıda çok mücadele etti. Avantajını iyi korudu. Yavaş yavaş bu oyunu geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu oyundan 3 puan kazanmak zor ama bugün 3 puan kazandığımız için çok mutluyuz. O yüzden oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Hemen pazar günkü maça hazırlanacağız. Savunma anlamında bir sorunumuz yok” dedi. ÇİFT TARAFLI YÖNETMELERİ LAZIM Hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmesi gerektiğini belirtenYalçın,”Alanyaspor maçında VAR’dan dönen bir golümüz var. O golün iyi seyredilmesini tavsiye ediyorum. VAR’dan dönecek bir gol gibi görünmedi bize. En azından hakemin seyretmesi gerekiyordu. Ele temas yok. Çarptıysa o topun oyuncuya bir avantaj sağlaması gerekiyor. Bizim gördüğümüz orada çarpma, hiçbir şey yok. Bana bana göre buz gibi goldü. Son olan olaylardan sonra hakemlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Hakemlerin biraz daha kontrollü olması gerekiyor. Özellikle yeni gelen hakem arkadaşlar tecrübesizler. İki maçtır inanılmaz aleyhimize fauller çalınıyor, bize kartlar veriliyor. Rakibin pozisyonlarında hiçbir pozisyona kart çıkmıyor. Sürekli bizim oyunculara kart çıkıyor. Çift taraflı yönetmeleri lazım. Onun haricinde herkesin hata yapacağını unutmayalım. Hakemlerde hata yapabilir. Ben onların hata yapmasını eleştirmiyorum ama biraz daha dengeli yönetirlerse bizim en azından biraz top oynama imkanımız olur” diye ifade etti. TRANSFER ŞART Gerekli bölgelere mutlaka transfer yapılmasını dile getiren Yalçın,” Bugünkü şartlarda soğuk ve yağmur oyunun dengesini çok bozdu. Çok oyun oynayacak bir müsabaka değildi. Bugünkü maçta bizim için 3 puan çok önemliydi. Takım olarak maç maç oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Çok antrenman yapma şansımız yok. Ay sonuna kadar 5 tane daha maç oynayacağız. Ağır bir periyot var. Maç maç işleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyoruz. Başkanla toplantı yapmadık ama transfer döneminde takıma katmamız gereken 2-3 tane oyuncu var. Kulübün ekonomik şartları nedir, henüz onu konuşmadık. Başkanla da kulübün ekonomik şartları uygun olursa yani 2-3 tane oyuncu takviye yapmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.    
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Bahadır'ın golüyle 1-0 kazandıkları Pendikspor deplasmanında takımın ikinci yarıdaki mücadelesinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmeleri gerektiğini belirten Yalçın, "Alanyaspor maçında VAR'dan dönen buz gibi golümüz var. En azından hakemin seyretmesi gerekiyordu. Elle temas yok. Hakemlerin daha kontrollü olması gerekli" dedi..

Antalyaspor, Süper Lig'in 16’ncı haftasında deplasmanda Pendikspor’u 1-0 mağlup etti. Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, takımın ikinci yarıda gösterdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu ve önemli bir 3 puan aldıklarını dile getirdi

Bahadır Öztürk’ün maçın en iyi oyuncusu olduğunu ifade eden Sergen Yalçın, "Naldo’nun ısınmaya çıkarken de belinde ağrı vardı. Biz ısınmaya çıksın dedik. Naldo başlamayı tercih etti. Başlarken ağrıların çok arttığını söyleyince biz de Bahadır'ı oynattık. Bahadır da bize galibiyeti getiren oyuncu oldu. Gerçekten özellikle maçın adamı Bahadır diyebiliriz bizim adımıza.  Çok mücadele etti. Bugün hava şartları oyunun çok dengesini bozdu. Bizim adımıza baktığımız zaman oyunun özellikle ikinci yarısında oyuncularının verdiği mücadele gerçekten çok iyiydi. Takım ikinci yarıda çok mücadele etti. Avantajını iyi korudu. Yavaş yavaş bu oyunu geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu oyundan 3 puan kazanmak zor ama bugün 3 puan kazandığımız için çok mutluyuz. O yüzden oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Hemen pazar günkü maça hazırlanacağız. Savunma anlamında bir sorunumuz yok” dedi.

ÇİFT TARAFLI YÖNETMELERİ LAZIM
Hakemlerin maçları biraz daha dikkatli yönetmesi gerektiğini belirtenYalçın,”Alanyaspor maçında VAR’dan dönen bir golümüz var. O golün iyi seyredilmesini tavsiye ediyorum. VAR’dan dönecek bir gol gibi görünmedi bize. En azından hakemin seyretmesi gerekiyordu. Ele temas yok. Çarptıysa o topun oyuncuya bir avantaj sağlaması gerekiyor. Bizim gördüğümüz orada çarpma, hiçbir şey yok. Bana bana göre buz gibi goldü. Son olan olaylardan sonra hakemlerle ilgili çok konuşmak istemiyorum. Hakemlerin biraz daha kontrollü olması gerekiyor. Özellikle yeni gelen hakem arkadaşlar tecrübesizler. İki maçtır inanılmaz aleyhimize fauller çalınıyor, bize kartlar veriliyor. Rakibin pozisyonlarında hiçbir pozisyona kart çıkmıyor. Sürekli bizim oyunculara kart çıkıyor. Çift taraflı yönetmeleri lazım. Onun haricinde herkesin hata yapacağını unutmayalım. Hakemlerde hata yapabilir. Ben onların hata yapmasını eleştirmiyorum ama biraz daha dengeli yönetirlerse bizim en azından biraz top oynama imkanımız olur” diye ifade etti.

TRANSFER ŞART
Gerekli bölgelere mutlaka transfer yapılmasını dile getiren Yalçın,” Bugünkü şartlarda soğuk ve yağmur oyunun dengesini çok bozdu. Çok oyun oynayacak bir müsabaka değildi. Bugünkü maçta bizim için 3 puan çok önemliydi. Takım olarak maç maç oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Çok antrenman yapma şansımız yok. Ay sonuna kadar 5 tane daha maç oynayacağız. Ağır bir periyot var. Maç maç işleri yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyoruz. Başkanla toplantı yapmadık ama transfer döneminde takıma katmamız gereken 2-3 tane oyuncu var. Kulübün ekonomik şartları nedir, henüz onu konuşmadık. Başkanla da kulübün ekonomik şartları uygun olursa yani 2-3 tane oyuncu takviye yapmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.