Çabalar sonuç verdi 100 binlik plan tamam

GÜNDEM 08.02.2022 - 16:39, Güncelleme: 08.02.2022 - 16:39
 

Çabalar sonuç verdi 100 binlik plan tamam

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın büyük emek verdiği Kırcami konusunda çözüm için büyük bir adım atıldı. Bakanlık, 100 binlik planlarını yaptı

haberimizvar.net- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırcami'nin 100 binlik planlarını yaptı. Muratpaşa Belediye  Başkanı Ümit Uysal, Kırcami için yoğun mesai harcamış, fakat açılan davalar sonucu planlar iptal edilmişti. Alt planların ardından 100 binlik plan da onaylandı. Uysal yaptığı açıklamada, "Kırcami İmar Planımızı doğrudan etkileyen 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planını onaylayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a teşekkür ederiz. Komşularımıza hayırlı olsun.  Cuma günü Büyükşehir Meclisimizden 5 bin ve 25 bin ölçekli planlar geçtiği takdirde önümüzdeki hafta olağanüstü Muratpaşa Meclisi’mizi toplayarak binlik ve uygulama planlarımızı da meclisimizden geçireceğiz. Komşularımıza sevgiyle, saygıyla duyurulur" dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın büyük emek verdiği Kırcami konusunda çözüm için büyük bir adım atıldı. Bakanlık, 100 binlik planlarını yaptı

haberimizvar.net- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırcami'nin 100 binlik planlarını yaptı. Muratpaşa Belediye  Başkanı Ümit Uysal, Kırcami için yoğun mesai harcamış, fakat açılan davalar sonucu planlar iptal edilmişti. Alt planların ardından 100 binlik plan da onaylandı. Uysal yaptığı açıklamada, "Kırcami İmar Planımızı doğrudan etkileyen 100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planını onaylayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a teşekkür ederiz. Komşularımıza hayırlı olsun. 

Cuma günü Büyükşehir Meclisimizden 5 bin ve 25 bin ölçekli planlar geçtiği takdirde önümüzdeki hafta olağanüstü Muratpaşa Meclisi’mizi toplayarak binlik ve uygulama planlarımızı da meclisimizden geçireceğiz. Komşularımıza sevgiyle, saygıyla duyurulur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.