Çadırları parçalanan tatilciler: Yanlış park eden aracın camını mı kırıyorsunuz?

GÜNDEM 15.08.2019 - 18:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çadırları parçalanan tatilciler: Yanlış park eden aracın camını mı kırıyorsunuz?

Kaş Zabıtası tarafından çadırları parçalanan tatilcilerden biri olan Büşra Kökpınar, “Yasak yere araç park ettiğimizde arabanın lastikleri mi patlatılıyor? Ceza yazmak varken böyle bir operasyon yapılması Kaş Belediyesi’nin çok büyük ayıbıdır” dedi

haberimizvar.net Bayram tatili için çadırlarıyla Kaş’a gelip kamp kuran tatilciler, belediye zabıta ekipleri tarafından çadırlarının parçalanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Zabıta ve polis işbirliği içinde yapılanların halka farklı bir şekilde sunulduğunu söyleyen kampçılardan Büşra Kökpınar, “Bizler plajda ya da şehir merkezindeyken İnceboğaz ve helikopter pisti tarafındaki çadırlarımız zabıta ekipleri tarafından kesilip uçurumdan aşağı atılmış. Çadırların içinde canlı var mı, eşyalarına zarar gelir mi diye düşünülmemiş, gözü dönmüşçesine böyle bir olaya girişilmiştir” ifadelerini kullandı. ‘YASAKSA CEZA KESSEYDİNİZ’ Çadır kurmak suç bile olsa cezasının böyle olmaması gerektiğini belirten Kökpınar, “Yasak tabelası altına araç park ettiğimizde arabanın camları kırılıp lastikleri mi patlatılıyor? Gerekli cezai işlem neyse onun uygulanması gerekiyor. Çadır kurulan yerde de ceza yazılabilirdi. Anons geçilip ‘çadırlar toplatılacak’ denilebilirdi. Bunların hiçbiri yapılmadan, insanlar çadırlarının başında değilken çadırların parçalanması Kaş Belediyesi’nin çok büyük bir ayıbıdır. Yaklaşık 50 kişi mağdur durumda. Karakola şikayet dilekçesi sundular” açıklamasında bulundu.        
Kaş Zabıtası tarafından çadırları parçalanan tatilcilerden biri olan Büşra Kökpınar, “Yasak yere araç park ettiğimizde arabanın lastikleri mi patlatılıyor? Ceza yazmak varken böyle bir operasyon yapılması Kaş Belediyesi’nin çok büyük ayıbıdır” dedi

haberimizvar.net Bayram tatili için çadırlarıyla Kaş’a gelip kamp kuran tatilciler, belediye zabıta ekipleri tarafından çadırlarının parçalanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Zabıta ve polis işbirliği içinde yapılanların halka farklı bir şekilde sunulduğunu söyleyen kampçılardan Büşra Kökpınar, “Bizler plajda ya da şehir merkezindeyken İnceboğaz ve helikopter pisti tarafındaki çadırlarımız zabıta ekipleri tarafından kesilip uçurumdan aşağı atılmış. Çadırların içinde canlı var mı, eşyalarına zarar gelir mi diye düşünülmemiş, gözü dönmüşçesine böyle bir olaya girişilmiştir” ifadelerini kullandı.

‘YASAKSA CEZA KESSEYDİNİZ’

Çadır kurmak suç bile olsa cezasının böyle olmaması gerektiğini belirten Kökpınar, “Yasak tabelası altına araç park ettiğimizde arabanın camları kırılıp lastikleri mi patlatılıyor? Gerekli cezai işlem neyse onun uygulanması gerekiyor. Çadır kurulan yerde de ceza yazılabilirdi. Anons geçilip ‘çadırlar toplatılacak’ denilebilirdi. Bunların hiçbiri yapılmadan, insanlar çadırlarının başında değilken çadırların parçalanması Kaş Belediyesi’nin çok büyük bir ayıbıdır. Yaklaşık 50 kişi mağdur durumda. Karakola şikayet dilekçesi sundular” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.