Çaldıkları traktörü TIR'a yüklerken yakalandılar

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.12.2023 - 17:01, Güncelleme: 16.12.2023 - 17:38
 

Çaldıkları traktörü TIR'a yüklerken yakalandılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çaldıkları traktörleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesine götüren 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta oturan H.H.A., geçen 26 Kasım'da traktörünün çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Asayiş Timi (JASAT) ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, Manavgat'ta daha öncede bir traktör çalındığını ve 2 traktörün de aynı şüpheliler tarafından Serik ilçesine götürüldüğünü tespit etti.  Şüphelilerin, traktörleri Serik sanayi bölgesinde TIR'a yükleyip Hatay'ın Reyhanlı ilçesine taşıdığını belirleyen jandarma operasyon düzenledi. Operasyonda M.E.K., F.K. ve Ş.K., yakalandı, traktör ele geçirildi. Sorgularının ardından Manavgat'ta adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.E.K ve F.K., 'hırsızlık' suçundan tutuklandı. Ş.K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çaldıkları traktörleri Hatay'ın Reyhanlı ilçesine götüren 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta oturan H.H.A., geçen 26 Kasım'da traktörünün çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Asayiş Timi (JASAT) ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, Manavgat'ta daha öncede bir traktör çalındığını ve 2 traktörün de aynı şüpheliler tarafından Serik ilçesine götürüldüğünü tespit etti. 


Şüphelilerin, traktörleri Serik sanayi bölgesinde TIR'a yükleyip Hatay'ın Reyhanlı ilçesine taşıdığını belirleyen jandarma operasyon düzenledi. Operasyonda M.E.K., F.K. ve Ş.K., yakalandı, traktör ele geçirildi. Sorgularının ardından Manavgat'ta adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.E.K ve F.K., 'hırsızlık' suçundan tutuklandı. Ş.K. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.