Çalıntı motosikletleri yeniledi, satamadan yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2023 - 12:46, Güncelleme: 11.11.2023 - 12:46
 

Çalıntı motosikletleri yeniledi, satamadan yakalandı

Antalya’da çalınan motosiklet ve elektrikli bisikletleri atölyesinde parçalara ayırıp boyayarak tanınmayacak hale getirdikten sonra satmayı planlayan şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT  timleri ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez ilçesinde şüpheli bir şahsın çalınan motosiklet ve elektrikli bisikletleri kurmuş olduğu atölyesinde boyama, parça değişikliği, blok ve şase numarasını kazıma gibi işlemler sonucunda çalıntı motorları tanınmayacak hale getirerek piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon gerçekleştirdi.  Şüpheli şahsın atölyesinde yapılan arama sonucunda, 5 parçalanmaya hazır motosiklet, 20 parçalanmış motosiklet ve motosiklet parçaları ele geçirildi.  Olayla ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı. 
Antalya’da çalınan motosiklet ve elektrikli bisikletleri atölyesinde parçalara ayırıp boyayarak tanınmayacak hale getirdikten sonra satmayı planlayan şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı JASAT  timleri ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kepez ilçesinde şüpheli bir şahsın çalınan motosiklet ve elektrikli bisikletleri kurmuş olduğu atölyesinde boyama, parça değişikliği, blok ve şase numarasını kazıma gibi işlemler sonucunda çalıntı motorları tanınmayacak hale getirerek piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon gerçekleştirdi. 

Şüpheli şahsın atölyesinde yapılan arama sonucunda, 5 parçalanmaya hazır motosiklet, 20 parçalanmış motosiklet ve motosiklet parçaları ele geçirildi.  Olayla ilgili yakalanan şüpheli şahıs hakkında adli işlemler başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.