Çalış Tepesi’ne Türk bayrağı asıldı

YEREL 29.05.2023 - 12:06, Güncelleme: 29.05.2023 - 12:06
 

Çalış Tepesi’ne Türk bayrağı asıldı

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde en önemli yürüyüş rotaları arasında yer alan Çalış Tepesi’nde fırtınada yıkılan bayrak direği yenisiyle değiştirilerek göndere Türk bayrağı çekildi.

haberimizvar.net- Kış aylarında yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle yıkılan 32 metre yüksekliğindeki bayrak direği, yenisiyle değiştirilerek göndere Türk bayrağı çekildi. Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vinç yardımıyla yıkılan bayrak direğini yerinden kaldırarak yerine 32 metrelik yeni bayrak direğini dikti. Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de göndere Türk bayrağını çekti.  Kemer Arama Kurtarma Derneği (KEMKUT) üyelerinin de destek verdiği çalışmalar sonrasında Türk bayrağı belediye ekipleri tarafından drone ile de görüntülendi.    
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde en önemli yürüyüş rotaları arasında yer alan Çalış Tepesi’nde fırtınada yıkılan bayrak direği yenisiyle değiştirilerek göndere Türk bayrağı çekildi.

haberimizvar.net- Kış aylarında yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle yıkılan 32 metre yüksekliğindeki bayrak direği, yenisiyle değiştirilerek göndere Türk bayrağı çekildi.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vinç yardımıyla yıkılan bayrak direğini yerinden kaldırarak yerine 32 metrelik yeni bayrak direğini dikti. Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de göndere Türk bayrağını çekti.   Kemer Arama Kurtarma Derneği (KEMKUT) üyelerinin de destek verdiği çalışmalar sonrasında Türk bayrağı belediye ekipleri tarafından drone ile de görüntülendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.