Cami Erdoğan için boşaltıldı

GÜNDEM 13.08.2021 - 15:12, Güncelleme: 13.08.2021 - 15:12
 

Cami Erdoğan için boşaltıldı

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, dün Bozkurt’taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veren caminin, bugün Erdoğan için boşaltıldığını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, sel felaketinden etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki Yeni Cami’nin, dün sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet verirken bugün bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın namaz kılması için boşaltıldığını ileri sürdü. CHP Milletvekili Baltacı, sosyal medya hesabı üzerinden iki fotoğraf paylaştı. Bozkurt paylaşımına, “Dün bu camii Bozkurt’taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veriyordu, bugün Erdoğan’a hizmet versin diye boşaltıldı” notu ekledi.  
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, dün Bozkurt’taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veren caminin, bugün Erdoğan için boşaltıldığını söyledi.

haberimizvar.net-  CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, sel felaketinden etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki Yeni Cami’nin, dün sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet verirken bugün bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın namaz kılması için boşaltıldığını ileri sürdü. CHP Milletvekili Baltacı, sosyal medya hesabı üzerinden iki fotoğraf paylaştı. Bozkurt paylaşımına, “Dün bu camii Bozkurt’taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veriyordu, bugün Erdoğan’a hizmet versin diye boşaltıldı” notu ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.