‘Can dostlara elini uzat...’

YAŞAM 22.08.2019 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Can dostlara elini uzat...’

Döşemealtı Belediyesi sokak hayvanları için ‘Kap bizden, su ve mama sizden’ sloganıyla bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri, ilçedeki 20 noktaya mama ve su kabı yerleştirdi. İlçedeki 3 noktaya da hayvanların korunmasın dair bilgilendirme levhaları asıldı

haberimizvar.net Döşemealtı Belediyesi ‘Kap bizden, su ve mama sizden’ sloganıyla başlattığı çalışma kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Nar Masa ekipleri, Döşemealtı Belediyesi logolu ‘Elini sen de uzat bir kap su ver’ yazılı su ve mama kaplarını ilçedeki 20 farklı noktaya dağıttı. BİLGİLENDİRME LEVHALARI ASILDI Sokak hayvanlarının gıdaya ve suya olan ihtiyaçlarını kolaylaştırmak için başlatılan kampanyada, ilk mama ve su ekiplerce belirlenen noktalara bırakıldı. Öte yandan Altınkale Mahallesi Palmiye Caddesi gidiş, dönüş olmak üzere, Yeşilbayır Ersin Taranoğlu Caddesi'nde hayvanların korunmasına yönelik bilgilendirme levhaları asıldı. Belediyenin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, "Hayvanları seviyoruz. Onlar için yapılan bu çalışma bizleri sevindiriyor" diyerek duygularını paylaştı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Can dostlarımızın en büyük destekçisi biz olacağız. Onları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz” dedi.
Döşemealtı Belediyesi sokak hayvanları için ‘Kap bizden, su ve mama sizden’ sloganıyla bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri, ilçedeki 20 noktaya mama ve su kabı yerleştirdi. İlçedeki 3 noktaya da hayvanların korunmasın dair bilgilendirme levhaları asıldı

haberimizvar.net Döşemealtı Belediyesi ‘Kap bizden, su ve mama sizden’ sloganıyla başlattığı çalışma kapsamında Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Nar Masa ekipleri, Döşemealtı Belediyesi logolu ‘Elini sen de uzat bir kap su ver’ yazılı su ve mama kaplarını ilçedeki 20 farklı noktaya dağıttı.

BİLGİLENDİRME LEVHALARI ASILDI

Sokak hayvanlarının gıdaya ve suya olan ihtiyaçlarını kolaylaştırmak için başlatılan kampanyada, ilk mama ve su ekiplerce belirlenen noktalara bırakıldı. Öte yandan Altınkale Mahallesi Palmiye Caddesi gidiş, dönüş olmak üzere, Yeşilbayır Ersin Taranoğlu Caddesi'nde hayvanların korunmasına yönelik bilgilendirme levhaları asıldı. Belediyenin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, "Hayvanları seviyoruz. Onlar için yapılan bu çalışma bizleri sevindiriyor" diyerek duygularını paylaştı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Can dostlarımızın en büyük destekçisi biz olacağız. Onları sevgi ve şefkat anlayışıyla koruyup kollamaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.