Caran'a Büyükköy'de coşkulu kutlama

SİYASET 07.03.2024 - 15:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:38
 

Caran'a Büyükköy'de coşkulu kutlama

CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, seçim çalışmaları için gittiği Büyükköy pazaryerinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

haberimizvar.net- CHP Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, seçim çalışmaları kapsamında Büyükköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, ilçe yöneticileri, CHP önceki dönem İl Başkanı Ahmet Kumbul, belediye meclis üyesi adayları, Caran'ın eşi Hasan Can Caran ile başpehlivanlar Okan Acar, Ali İhsan Batmaz eşlik etti. Toplantıda konuşan CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli," Büyükköy'e geldiğimiz andan itibaren bu coşkuyu, bu heyecanı görünce Büyükköy'ün kararını verdiğini görüyorum. Hem Korkuteli'ni hem de Antalya'yı kazanıp büyükşehir ile koordineli bir çalışma yapmak istiyoruz" dedi. 47 DEV 101 PROJEMİZ VAR CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran ise konuşmasında Korkuteli sevdalısı eşi Hasan Can Caran'ın birçok yıldırma politikası uygulanarak önüne engel konularak adaylarının engellendiğini söyledi. Caran, "Bu süreçte Korkutelili hemşerilerimizin desteği ile ben CHP'nin Korkuteli Belediye Başkan Adayı oldum. Bu süreçte bize destek veren CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, ilçe yönetimi ve Korkutelili hemşerilerimize çok teşekkür eriyorum. Bizim 47'si dev 101 projemiz var, bunları proje tanıtım toplantısında açıklayacağız" dedi.
CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, seçim çalışmaları için gittiği Büyükköy pazaryerinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

haberimizvar.net- CHP Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, seçim çalışmaları kapsamında Büyükköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, ilçe yöneticileri, CHP önceki dönem İl Başkanı Ahmet Kumbul, belediye meclis üyesi adayları, Caran'ın eşi Hasan Can Caran ile başpehlivanlar Okan Acar, Ali İhsan Batmaz eşlik etti. Toplantıda konuşan CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli," Büyükköy'e geldiğimiz andan itibaren bu coşkuyu, bu heyecanı görünce Büyükköy'ün kararını verdiğini görüyorum. Hem Korkuteli'ni hem de Antalya'yı kazanıp büyükşehir ile koordineli bir çalışma yapmak istiyoruz" dedi.

47 DEV 101 PROJEMİZ VAR

CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran ise konuşmasında Korkuteli sevdalısı eşi Hasan Can Caran'ın birçok yıldırma politikası uygulanarak önüne engel konularak adaylarının engellendiğini söyledi. Caran, "Bu süreçte Korkutelili hemşerilerimizin desteği ile ben CHP'nin Korkuteli Belediye Başkan Adayı oldum. Bu süreçte bize destek veren CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli, ilçe yönetimi ve Korkutelili hemşerilerimize çok teşekkür eriyorum. Bizim 47'si dev 101 projemiz var, bunları proje tanıtım toplantısında açıklayacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.