'Carmen'den iki gösterim

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.11.2023 - 14:02, Güncelleme: 10.11.2023 - 14:04
 

'Carmen'den iki gösterim

Aşk ve tutkunun, dansın büyüsüyle ihanet ve ölüme karıştığı 'Carmen' balesi, kasım ayında iki temsil ile Antalyalı sanatsever ile buluşacak.

haberimizvar.net- Güzelliği ve kendine sonsuz güveniyle erkekleri etkileme gücüme sahip Carmen'in hikâyesi bale sahnesinde hayat buldu. Müzik düzenlemesini Hakan Kalkan'ın yaptığı, George Bizet'in müziği ve Konstantin Uralsky'nin koreografisi ile 'Carmen' 14 Kasım Salı ve 16 Kasım Perşembe akşamları saat: 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Şef Hakan Kalkan'ın orkestrayı yönettiği ve başkemancılığı 14 Kasım'da Sibel Aydın'ın, 16 Kasım'da Demet Emen'in üstlendiği eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gazal Erten ve ışık tasarımı Mustafa Eski imzasını taşıyor. Kazananın ve kaybedenin olmadığı dramatik bir aşk hikâyesi olan eserde 'Carmen' rolünü Iaroslava Volkova, 'Don Jose' rolünü Artemii Pliusnin, 'Toreador' rolünü Artur Ivanov ve 'Carmen'in Karanlık Yüzü' rolünü Milina Fidan Özbek canlandıracak. Fiyatları 55 ila 170 TL arasında değişen eserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.
Aşk ve tutkunun, dansın büyüsüyle ihanet ve ölüme karıştığı 'Carmen' balesi, kasım ayında iki temsil ile Antalyalı sanatsever ile buluşacak.

haberimizvar.net- Güzelliği ve kendine sonsuz güveniyle erkekleri etkileme gücüme sahip Carmen'in hikâyesi bale sahnesinde hayat buldu. Müzik düzenlemesini Hakan Kalkan'ın yaptığı, George Bizet'in müziği ve Konstantin Uralsky'nin koreografisi ile 'Carmen' 14 Kasım Salı ve 16 Kasım Perşembe akşamları saat: 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Şef Hakan Kalkan'ın orkestrayı yönettiği ve başkemancılığı 14 Kasım'da Sibel Aydın'ın, 16 Kasım'da Demet Emen'in üstlendiği eserin dekor tasarımı Gürcan Kubilay, kostüm tasarımı Gazal Erten ve ışık tasarımı Mustafa Eski imzasını taşıyor.

Kazananın ve kaybedenin olmadığı dramatik bir aşk hikâyesi olan eserde 'Carmen' rolünü Iaroslava Volkova, 'Don Jose' rolünü Artemii Pliusnin, 'Toreador' rolünü Artur Ivanov ve 'Carmen'in Karanlık Yüzü' rolünü Milina Fidan Özbek canlandıracak.

Fiyatları 55 ila 170 TL arasında değişen eserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.