Çavuşoğlu eski bakanı Antalyalı yaptı

SİYASET 01.12.2023 - 13:01, Güncelleme: 01.12.2023 - 13:01
 

Çavuşoğlu eski bakanı Antalyalı yaptı

Dışişleri önceki dönem Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı önceki dönem Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Antalyalı ilan etti.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya Milletvekilleri ve partisinin il yöneticileriyle Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde bir araya gelen Dışişleri önceki dönem Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. GÜLEN EMOJİYLE PAYLAŞTI Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken altına “Antalya bir ve beraber! Adil bakanımız da fahri Antalyalı (İbradı)” notunu düşen Çavuşoğlu, gülen emojiyi de paylaşımının sonuna ekledi. Çavuşoğlu’nun bu paylaşımının ardından partililer, aslen Trabzonlu olan Adil Karaismailoğlu’nun Antalya bağlantısını araştırmaya başladı. Adil Karaismailoğlu’nun eşinin nereli olduğuna kadar soruşturan partililer eski Bakan Çavuşoğlu’nun bu paylaşımı Karaismailoğlu’nun bakanlık yaparken İbradı başta olmak üzere Manavgat bölgesine yaptığı hizmetlerden dolayı bu cümleyi kurduğunu öğrendi. Bilindiği gibi Adil İsmailoğlu’nun adı eski Bakan Murat Kurum’dan sonra AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçiyor.
Dışişleri önceki dönem Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı önceki dönem Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Antalyalı ilan etti.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz gün Antalya Milletvekilleri ve partisinin il yöneticileriyle Türkiye Büyük Milet Meclisi’nde bir araya gelen Dışişleri önceki dönem Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜLEN EMOJİYLE PAYLAŞTI

Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken altına “ Antalya bir ve beraber! Adil bakanımız da fahri Antalyalı (İbradı)” notunu düşen Çavuşoğlu, gülen emojiyi de paylaşımının sonuna ekledi. Çavuşoğlu’nun bu paylaşımının ardından partililer, aslen Trabzonlu olan Adil Karaismailoğlu’nun Antalya bağlantısını araştırmaya başladı. Adil Karaismailoğlu’nun eşinin nereli olduğuna kadar soruşturan partililer eski Bakan Çavuşoğlu’nun bu paylaşımı Karaismailoğlu’nun bakanlık yaparken İbradı başta olmak üzere Manavgat bölgesine yaptığı hizmetlerden dolayı bu cümleyi kurduğunu öğrendi.

Bilindiği gibi Adil İsmailoğlu’nun adı eski Bakan Murat Kurum’dan sonra AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.