Çavuşoğlu’nu eleştirdi, makam sahibi oldu

GÜNDEM 24.08.2019 - 17:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çavuşoğlu’nu eleştirdi, makam sahibi oldu

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na Genel Müdür olarak atanan Nalan Apa, AK Partilileri ayağa kaldırdı

haberimizvar.net Odatv’nin haberine göre, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) yönetim kurulu ve genel müdürü belli oldu. Ancak TGA'ya atanan bir isim ise iktidarda krize neden oldu. TGA'ya Genel Müdür olarak atanan Nalan Apa, AK Partlileri kızdırdı. AK PARTİ’DE KRİZ YARATTI Nalan Apa'nın, sosyal medya hesabından geçmişte attığı bazı mesajlar için tepki gösteren AK Partililerin, söz konusu mesajları merkeze yolladığı ifade edildi. Nalan Apa'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu için, 2013 yılında, "Mevlüt Çavuşoğu'nun CNN INT'de dinlerken şiştim. Yalancı, yüzsüz, şerefsiz!"şeklindeki ifadeleri ve Apa'nın Gezi Direnişi'ne dair attığı destekleyici mesajları ile beraber LGBTİ paylaşımlarına kızan AK Partililer, söz konusu atamaya tepki gösterdi. TGA'ya ataması yapılan Apa, böylece AK Parti içinde kriz yaratmış oldu.  
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'na Genel Müdür olarak atanan Nalan Apa, AK Partilileri ayağa kaldırdı

haberimizvar.net Odatv’nin haberine göre, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) yönetim kurulu ve genel müdürü belli oldu. Ancak TGA'ya atanan bir isim ise iktidarda krize neden oldu. TGA'ya Genel Müdür olarak atanan Nalan Apa, AK Partlileri kızdırdı.

AK PARTİ’DE KRİZ YARATTI

Nalan Apa'nın, sosyal medya hesabından geçmişte attığı bazı mesajlar için tepki gösteren AK Partililerin, söz konusu mesajları merkeze yolladığı ifade edildi. Nalan Apa'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu için, 2013 yılında, "Mevlüt Çavuşoğu'nun CNN INT'de dinlerken şiştim. Yalancı, yüzsüz, şerefsiz!"şeklindeki ifadeleri ve Apa'nın Gezi Direnişi'ne dair attığı destekleyici mesajları ile beraber LGBTİ paylaşımlarına kızan AK Partililer, söz konusu atamaya tepki gösterdi. TGA'ya ataması yapılan Apa, böylece AK Parti içinde kriz yaratmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.