Çeçenistan’dan Antalya’ya uçuşlar başlıyor

GÜNDEM 05.08.2022 - 12:27, Güncelleme: 05.08.2022 - 12:27
 

Çeçenistan’dan Antalya’ya uçuşlar başlıyor

Ağustos ayında iki havayolu şirketi, Çeçenistan’ın başkenti Grozni’den Antalya'ya direkt uçuşlara başlıyor.

haberimizvar.net- Red Wings ve Utair, Çeçenistan’ın başkenti Grozni'den Antalya'ya direkt uçuşlar gerçekleştirecek. 3 Ağustos'ta ilk seferlerini başlatan Utair, Grozni'den Antalya'ya çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 kez Boeing 737 tipi uçakla uçacak. Red Wings havayolu ise 5 Ağustos'tan itibaren charter uçuşlara başlamayı planlıyor. Grozni - Antalya'ya seferlerini cumartesi günleri yapacak olan şirket 15 Ağustos'tan itibaren pazartesi günleri de uçuşa başlayacak.  
Ağustos ayında iki havayolu şirketi, Çeçenistan’ın başkenti Grozni’den Antalya'ya direkt uçuşlara başlıyor.

haberimizvar.net- Red Wings ve Utair, Çeçenistan’ın başkenti Grozni'den Antalya'ya direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

3 Ağustos'ta ilk seferlerini başlatan Utair, Grozni'den Antalya'ya çarşamba ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 2 kez Boeing 737 tipi uçakla uçacak. Red Wings havayolu ise 5 Ağustos'tan itibaren charter uçuşlara başlamayı planlıyor. Grozni - Antalya'ya seferlerini cumartesi günleri yapacak olan şirket 15 Ağustos'tan itibaren pazartesi günleri de uçuşa başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.