Çekinmeyelim, aşı olalım

GÜNDEM 20.07.2021 - 17:24, Güncelleme: 20.07.2021 - 17:59
 

Çekinmeyelim, aşı olalım

Doğu ve Güneydoğu illerinde aşılama oranlarının çok düşük oranda seyretmesi üzerine HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, ‘Herkes güvende olana kadar hiç kimse güvende değildir’ diyerek aşı olma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-  Aşılama oranının çok düşük oranlarda seyrettiği Doğu ve Güneydoğu illerinin tümü ‘kırmızı listede’. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama oranının en düşük olduğu illeri sırasıyla Gümüşhane, Iğdır, Bingöl, Batman, Muş, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Bitlis olarak açıkladı.   HİÇ KİMSE GÜVENDE DEĞİL Bölgedeki aşılama oranının çok düşük oranlarda seyretmesi üzerine HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla halka aşı olma çağrısında bulundu. Meral Danış Beştaş videolu çağrısında, “Virüse karşı korunmanın en etkili yolu aşıdır! Aşı yaptırmaktan çekinmeyelim, aşı olalım. Herkes güvende olana kadar hiç kimse güvende değildir” dedi. (Haber Merkezi) Etiketler: 
Doğu ve Güneydoğu illerinde aşılama oranlarının çok düşük oranda seyretmesi üzerine HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, ‘Herkes güvende olana kadar hiç kimse güvende değildir’ diyerek aşı olma çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-  Aşılama oranının çok düşük oranlarda seyrettiği Doğu ve Güneydoğu illerinin tümü ‘kırmızı listede’. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama oranının en düşük olduğu illeri sırasıyla Gümüşhane, Iğdır, Bingöl, Batman, Muş, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Bitlis olarak açıkladı.  

HİÇ KİMSE GÜVENDE DEĞİL

Bölgedeki aşılama oranının çok düşük oranlarda seyretmesi üzerine HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla halka aşı olma çağrısında bulundu. Meral Danış Beştaş videolu çağrısında, “Virüse karşı korunmanın en etkili yolu aşıdır! Aşı yaptırmaktan çekinmeyelim, aşı olalım. Herkes güvende olana kadar hiç kimse güvende değildir” dedi. (Haber Merkezi)

Etiketler: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.