Çelik’ten ramazan kutlaması

SİYASET 13.04.2021 - 12:24, Güncelleme: 13.04.2021 - 12:24
 

Çelik’ten ramazan kutlaması

Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, ramazan ayını kutladı

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan DEVA Partisi Konyaatı İlçe Başkanı Şafak Çelik, yasaklar nedeniyle ramazan ayını buruk kutladıklarını söyledi. Çelik, kutlama mesajında şunları söyledi: “Ramazan ayı demek, dayanışma, yardımlaşma demektir. Ramazan ayının bereketi yardımlaşma ve dayanışmadan doğar. Her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde yaşayacağız. Evet kısıtlamalar hayatımızda olacak, evet yasaklarla dolu bir Ramazan geçireceğiniz. Ama gönüllerimiz, kalplerimiz bir olacak. Sofralarımız ayrı olsa da  aynı ezan sesiyle orucumuzu açacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum.”
Deva Partisi Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, ramazan ayını kutladı

haberimizvar.net- Yazılı açıklama yapan DEVA Partisi Konyaatı İlçe Başkanı Şafak Çelik, yasaklar nedeniyle ramazan ayını buruk kutladıklarını söyledi. Çelik, kutlama mesajında şunları söyledi: “ Ramazan ayı demek, dayanışma, yardımlaşma demektir. Ramazan ayının bereketi yardımlaşma ve dayanışmadan doğar. Her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma içinde yaşayacağız. Evet kısıtlamalar hayatımızda olacak, evet yasaklarla dolu bir Ramazan geçireceğiniz. Ama gönüllerimiz, kalplerimiz bir olacak. Sofralarımız ayrı olsa da  aynı ezan sesiyle orucumuzu açacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.