Cengiz Holding’e Cennet koyda 700 dönüm arazi verildi

GÜNDEM 15.07.2022 - 15:25, Güncelleme: 15.07.2022 - 15:25
 

Cengiz Holding’e Cennet koyda 700 dönüm arazi verildi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konacık eski belediye başkanı Mehmet Tosun, Cennet Koyu’nda Cengiz Holding’e 700 dönüm arazi verildiğini ve imar sorununun “Ankara’dan çözüldüğünü” dile getirdi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum Cennet Koyu’nda 700 dönümlük hazine arazisinin Cengiz İnşaat’a verildiğini dile getirdi. Mahkeme kararına rağmen, imar sorunun “Ankara’dan çözüldüğünü” iddia eden Tosun, “Oh ne ala memleket! Bodrum’un incisi #CennetKoyu'nda 700 dönümlük Hazine arazisi keşfet; kimselere sormadan özelleştirme kapsamına al; adrese teslim Cengiz İnşaat’a sat; her türlü imarını Ankara’dan çöz; hatta ruhsatını da oradan ver! Mahkeme kararlarını tanıma!” ifadelerini kullandı. Yerel belediye ve çevre halkının saf dışı bırakıldığını söyleyen Mehmet Tosun, “Yereldeki Belediyeyi ve Bodrum halkını saf dışı bırak! Sonra da adına Bodrum’da yatırım de gitsin! Kime göre? Neye göre? Devletin görevi #CennetKoyu gibi tabiat varlıklarını satıp yapılaşmaya açmak değil; bizzat bu güzellikleri koruyup gelecek kuşaklara miras bırakmaktır.” dedi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı, “Hazine arazilerini yerel halka sormadan, adrese teslim satıp bütçeye kolay yoldan gelir elde etme alışkanlığından ne zaman vazgeçeceğiz? Bir gün satacak yer kalmayacak, deniz bitecek ve kara görünecek! O zaman ne yapacağız?” diyerek tepkisini dile getirdi.  
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konacık eski belediye başkanı Mehmet Tosun, Cennet Koyu’nda Cengiz Holding’e 700 dönüm arazi verildiğini ve imar sorununun “Ankara’dan çözüldüğünü” dile getirdi.
haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum Cennet Koyu’nda 700 dönümlük hazine arazisinin Cengiz İnşaat’a verildiğini dile getirdi.

Mahkeme kararına rağmen, imar sorunun “Ankara’dan çözüldüğünü” iddia eden Tosun, “Oh ne ala memleket! Bodrum’un incisi #CennetKoyu'nda 700 dönümlük Hazine arazisi keşfet; kimselere sormadan özelleştirme kapsamına al; adrese teslim Cengiz İnşaat’a sat; her türlü imarını Ankara’dan çöz; hatta ruhsatını da oradan ver! Mahkeme kararlarını tanıma!” ifadelerini kullandı.

Yerel belediye ve çevre halkının saf dışı bırakıldığını söyleyen Mehmet Tosun, “Yereldeki Belediyeyi ve Bodrum halkını saf dışı bırak! Sonra da adına Bodrum’da yatırım de gitsin! Kime göre? Neye göre? Devletin görevi #CennetKoyu gibi tabiat varlıklarını satıp yapılaşmaya açmak değil; bizzat bu güzellikleri koruyup gelecek kuşaklara miras bırakmaktır.” dedi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Genel Başkan Yardımcısı, “Hazine arazilerini yerel halka sormadan, adrese teslim satıp bütçeye kolay yoldan gelir elde etme alışkanlığından ne zaman vazgeçeceğiz? Bir gün satacak yer kalmayacak, deniz bitecek ve kara görünecek! O zaman ne yapacağız?” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.