Cengiz:19 ilçede hedefe ulaşacağız

SİYASET 26.09.2023 - 10:51, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:51
 

Cengiz:19 ilçede hedefe ulaşacağız

CHP Antalya İl başkanı Nuri Cengiz, İl Başkan Yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları ve milletvekillerinin katılımı ile 19 ilçe örgütü ile CHP'nin kuruluşunun 100.Yılı kutlama programlarında bir araya geldiklerini söyledi.

haberimizvar.net- Cengiz, Antalya'da oyumuzu daha fazla artırarak yerel seçimlerde de 19 ilçe örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak hedefe ulaşacağız" dedi. Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Demre İlçe Başkanı  Mete Hakan Caner, Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban, Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın, Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, İbradı İlçe Başkanı Bülent Ülker, Akseki İlçe Başkanı Mustafa Soylu, Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandremir ve yönetimlerini kutlayarak başarı dilediklerini söyledi.
CHP Antalya İl başkanı Nuri Cengiz, İl Başkan Yardımcıları, kadın kolları, gençlik kolları ve milletvekillerinin katılımı ile 19 ilçe örgütü ile CHP'nin kuruluşunun 100.Yılı kutlama programlarında bir araya geldiklerini söyledi.

haberimizvar.net- Cengiz, Antalya'da oyumuzu daha fazla artırarak yerel seçimlerde de 19 ilçe örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak hedefe ulaşacağız" dedi.

Cengiz, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Demre İlçe Başkanı  Mete Hakan Caner, Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban, Elmalı İlçe Başkanı Şakir Aydın, Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, İbradı İlçe Başkanı Bülent Ülker, Akseki İlçe Başkanı Mustafa Soylu, Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandremir ve yönetimlerini kutlayarak başarı dilediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.