Cengiz'den son Kamacı'dan ilk mesaj

SİYASET 09.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 09.10.2023 - 12:50
 

Cengiz'den son Kamacı'dan ilk mesaj

CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilen Nail Kamacı ilk, eski İl Başkanı Nuri Cengiz de son mesajını sosyal medyadan verdiler...

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Kongresi sonrasında seçimi kazanan Nail Kamacı, İl Başkanı olarak ilk, rakibi İl eski Başkanı Nuri Cengiz de son mesajlarını sosyal medya aracılığıyla verdiler. CHP'nin eski ve yeni Antalya İl Başkanları, sosyal medya paylaşımlarında birlik ve beraberlik mesajları verdiler. CENGİZ BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz de son mesajını sosyal medyadan paylaştı. Cengiz mesajında şunları belirtti : "Antalya 38.Olağan İl Kongresine katılan tüm üyelerimize ve delegelerimize teşekkür eder, yeni dönemde seçilen Nail Kamacı başkanımıza ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim. Partimizin kuruluşunun 100.yılında, Cumhuriyet Halk Partililer olarak bir çift mavi gözün ışığında, atamızın yolunda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Şimdi birlik olup, yerel seçimde başarılı olmak için hep beraber çalışacağız" KAMACI: KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNDERLİĞİNDE DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ  38.'nci CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkan Adayı olarak yarışan ve seçimi kazanan Nail Kamacı ile rakibi İl eski Başkanı Nuri Cengiz, ilk mesajlarını sosyal medyadan verdiler. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, " Teşekkürler Antalya, Teşekkürler Cumhuriyet Halk Partisi" diye başlayan mesajında şu ifadelere yer verdi " Partililerimizin desteği, delegemizin iradesiyle Antalya İl Başkanlığı'na seçildim. Bu onurlu görevi el ele, hep birlikte yürüteceğiz. Desteklerini esirgemeyen tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İlk hedefimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanmak ve halkçı belediyelerimizin sayısını artırmak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde değişimi başlatarak, daha güçlü daha inançlı kadrolarla örgütleri ayağa kaldıracağız.
CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilen Nail Kamacı ilk, eski İl Başkanı Nuri Cengiz de son mesajını sosyal medyadan verdiler...

haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Kongresi sonrasında seçimi kazanan Nail Kamacı, İl Başkanı olarak ilk, rakibi İl eski Başkanı Nuri Cengiz de son mesajlarını sosyal medya aracılığıyla verdiler. CHP'nin eski ve yeni Antalya İl Başkanları, sosyal medya paylaşımlarında birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

CENGİZ BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz de son mesajını sosyal medyadan paylaştı. Cengiz mesajında şunları belirtti : " Antalya 38.Olağan İl Kongresine katılan tüm üyelerimize ve delegelerimize teşekkür eder, yeni dönemde seçilen Nail Kamacı başkanımıza ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim. Partimizin kuruluşunun 100.yılında, Cumhuriyet Halk Partililer olarak bir çift mavi gözün ışığında, atamızın yolunda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Şimdi birlik olup, yerel seçimde başarılı olmak için hep beraber çalışacağız"

KAMACI: KILIÇDAROĞLU'NUN ÖNDERLİĞİNDE DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ

 38.'nci CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkan Adayı olarak yarışan ve seçimi kazanan Nail Kamacı ile rakibi İl eski Başkanı Nuri Cengiz, ilk mesajlarını sosyal medyadan verdiler. CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, " Teşekkürler Antalya, Teşekkürler Cumhuriyet Halk Partisi" diye başlayan mesajında şu ifadelere yer verdi " Partililerimizin desteği, delegemizin iradesiyle Antalya İl Başkanlığı'na seçildim. Bu onurlu görevi el ele, hep birlikte yürüteceğiz. Desteklerini esirgemeyen tüm partili yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İlk hedefimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanmak ve halkçı belediyelerimizin sayısını artırmak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde değişimi başlatarak, daha güçlü daha inançlı kadrolarla örgütleri ayağa kaldıracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.