Cennet vatanımızı çöp deposuna döndürdüler

GÜNDEM 11.07.2021 - 10:32, Güncelleme: 11.07.2021 - 10:32
 

Cennet vatanımızı çöp deposuna döndürdüler

Kısa bir süre önce getirilen ‘çöp ithalatı’ yasağının iptal edildiğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu “Cennet vatanımızın topraklarını yabancıların çöp deposuna döndürmek için yine kolları sıvadılar. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para” dedi.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘çöp ithalatı (polietilen) yasağının iptal edilmesine’ tepki gösterdi. Yabancıların çöplerinin topraklarımızı, sularımızı zehirlemeye devam edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Daha yeni Avrupa’dan plastik çöplerin ithalatına yasak getirmişlerdi, bu sabah yasağı iptal etmişler. Cennet vatanımızın topraklarını yabancıların çöp deposuna döndürmek için yine kolları sıvadılar. Yabancıların çöpleri topraklarımızı, sularımızı zehirlemeye devam edecek. Sorsan yerliler, milliler… Onlara göre ne toprağımız ne suyumuz kutsal ama sorsan milliyetçiler. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para. Çocuklarımıza mirasımız zehirlenmiş toprak ve su olmayacak; sonuna kadar mücadele edeceğiz”. YASAK İPTAL EDİLDİ İDDİASI Gazeteci Candaş Tolga Işık, Türkiye’de plastik ambalaj türü atıkların ithalatını yasaklayan kararın ‘Ankara’daki tesirli çevrelerin baskısı sonucunda’ kaldırıldığını iddia etti. Işık, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımında şunları dile getirdi: “Ankara’da tesirli bir takım çevreler baskı yapıp bu yasağı kaldırtmaya çalışıyordu. Ne yazık ki başardılar! 3 kuruş para için memleketine bu kadar düşman olabilir bir zihniyet! Türkiye’nin yarınlarını kurtaracak plastik atık ithalatı yasağı maalesef geri çekildi”. Konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmadı.  
Kısa bir süre önce getirilen ‘çöp ithalatı’ yasağının iptal edildiğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu “Cennet vatanımızın topraklarını yabancıların çöp deposuna döndürmek için yine kolları sıvadılar. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para” dedi.

haberimizvar.net-   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘çöp ithalatı (polietilen) yasağının iptal edilmesine’ tepki gösterdi. Yabancıların çöplerinin topraklarımızı, sularımızı zehirlemeye devam edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Daha yeni Avrupa’dan plastik çöplerin ithalatına yasak getirmişlerdi, bu sabah yasağı iptal etmişler. Cennet vatanımızın topraklarını yabancıların çöp deposuna döndürmek için yine kolları sıvadılar. Yabancıların çöpleri topraklarımızı, sularımızı zehirlemeye devam edecek. Sorsan yerliler, milliler… Onlara göre ne toprağımız ne suyumuz kutsal ama sorsan milliyetçiler. Sizin tek bir kutsalınız var, o da para. Çocuklarımıza mirasımız zehirlenmiş toprak ve su olmayacak; sonuna kadar mücadele edeceğiz”.

YASAK İPTAL EDİLDİ İDDİASI

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Türkiye’de plastik ambalaj türü atıkların ithalatını yasaklayan kararın ‘Ankara’daki tesirli çevrelerin baskısı sonucunda’ kaldırıldığını iddia etti. Işık, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımında şunları dile getirdi: “Ankara’da tesirli bir takım çevreler baskı yapıp bu yasağı kaldırtmaya çalışıyordu. Ne yazık ki başardılar! 3 kuruş para için memleketine bu kadar düşman olabilir bir zihniyet! Türkiye’nin yarınlarını kurtaracak plastik atık ithalatı yasağı maalesef geri çekildi”. Konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmadı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.