Çevik ailesinden anlamlı buluşma

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.10.2023 - 16:57, Güncelleme: 13.10.2023 - 16:57
 

Çevik ailesinden anlamlı buluşma

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik, '15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü' dolayısıyla görme engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Polis Atlı Birliği Sosyal Tesisleri'nde Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'nin özel bireyleri ve ailelerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, dernek üyeleri ile yakından ilgilendi. Engellilerin normal bir hayat sürmesinin ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkün olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Çevik, "Toplum olarak ilerlememiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söz ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız, refah seviyemizi bugünden yarına daha iyi seviyelere çıkarmamız, dayanışmayı sağlayarak bireysel faydayı toplumumuzu oluşturan tüm grupların çıkarlarının gerisinde tutabilmekle mümkündür" dedi. Çevik, "Görme yetersizliği sorunun yol açtığı sosyal yaşam içerisinde, dışlanma, fırsat eşitliğinden yoksun bırakılma ve ayrımcılığa maruz kalma gibi sorunları kendi aramızda dayanışma ile çözerek engellilerimizin sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamaları ve hayatlarını kolaylaştırmaları için başta ailem ve teşkilatım ile birlikte üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Engelli bireylerin hayata katılımlarının yaşamı daha anlamlı kıldığını dile getiren Emniyet Müdürü Çevik ve eşi Sevilay Çevik, dernek üyeleri ve aileleri ile sohbet ederek her biri ile tek tek ilgilendi. Dernek üyesi çocuklara Atlı Polis Birliği çalışma alanı, atların yaşadığı barınak ve atlar hakkında bilgi verildi. Çocuklar daha atlara binerek keyifli bir gün geçirdi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik, '15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü' dolayısıyla görme engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

haberimizvar.net- Polis Atlı Birliği Sosyal Tesisleri'nde Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'nin özel bireyleri ve ailelerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, dernek üyeleri ile yakından ilgilendi. Engellilerin normal bir hayat sürmesinin ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkün olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Çevik, "Toplum olarak ilerlememiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söz ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız, refah seviyemizi bugünden yarına daha iyi seviyelere çıkarmamız, dayanışmayı sağlayarak bireysel faydayı toplumumuzu oluşturan tüm grupların çıkarlarının gerisinde tutabilmekle mümkündür" dedi. Çevik, "Görme yetersizliği sorunun yol açtığı sosyal yaşam içerisinde, dışlanma, fırsat eşitliğinden yoksun bırakılma ve ayrımcılığa maruz kalma gibi sorunları kendi aramızda dayanışma ile çözerek engellilerimizin sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamaları ve hayatlarını kolaylaştırmaları için başta ailem ve teşkilatım ile birlikte üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Engelli bireylerin hayata katılımlarının yaşamı daha anlamlı kıldığını dile getiren Emniyet Müdürü Çevik ve eşi Sevilay Çevik, dernek üyeleri ve aileleri ile sohbet ederek her biri ile tek tek ilgilendi. Dernek üyesi çocuklara Atlı Polis Birliği çalışma alanı, atların yaşadığı barınak ve atlar hakkında bilgi verildi. Çocuklar daha atlara binerek keyifli bir gün geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.