Çevik, kadın personeli ile bir araya geldi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2024 - 17:28, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:28
 

Çevik, kadın personeli ile bir araya geldi

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personeli ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik'in ev sahipliğinde emekli emniyet müdürü Saime Konca, şehit ve gazi eşleri, emniyet müdürlüğünde görevli kadın personele yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Orhan Çevik, “Kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımız dünü, bugünü ve yarını var eden en önemli değerlerdendir. Onun kabul etmediği bir düşüncenin gelişmesi, geleceğe ulaşması mümkün değildir. Bu yüzdendir ki topluma yol gösteren, omuz veren, gelişmesi ve değişmesini sağlayan doğru bir pusuladır. Bizim büyük ailemize birçok dalda eğitim görüp katılan polis, biyolog, kimyager, avukat, mühendis, genel idari hizmetler ve yardımcı hizmetler personeli ile bir çiçek bahçesini andıran teşkilatımızda kadın personelimiz her zaman başımızın tacıdır. Bu özel gün vesilesi ile vatanımız ve aziz milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu.
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personeli ile bir araya geldi.

haberimizvar.net- 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik'in ev sahipliğinde emekli emniyet müdürü Saime Konca, şehit ve gazi eşleri, emniyet müdürlüğünde görevli kadın personele yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Burada bir konuşma yapan Orhan Çevik, “Kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımız dünü, bugünü ve yarını var eden en önemli değerlerdendir. Onun kabul etmediği bir düşüncenin gelişmesi, geleceğe ulaşması mümkün değildir. Bu yüzdendir ki topluma yol gösteren, omuz veren, gelişmesi ve değişmesini sağlayan doğru bir pusuladır. Bizim büyük ailemize birçok dalda eğitim görüp katılan polis, biyolog, kimyager, avukat, mühendis, genel idari hizmetler ve yardımcı hizmetler personeli ile bir çiçek bahçesini andıran teşkilatımızda kadın personelimiz her zaman başımızın tacıdır. Bu özel gün vesilesi ile vatanımız ve aziz milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.