Çevreci öğrencilere ödül

YEREL 17.12.2023 - 12:55, Güncelleme: 17.12.2023 - 12:55
 

Çevreci öğrencilere ödül

Kepez Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAB) işbirliğinde düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması’nda en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi.

haberimizvar.net- Atıkların doğru yöntemle toplanmasıyla ilgili çeşitli projeler hayata geçiren Kepez Belediyesi, düzenlenen yarışmalarla da öğrencilere sıfır atık bilinci aşılıyor. Kepez Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAB) işbirliğinde Atık Pil Toplama Yarışması düzenlendi. Kepez’de ana okul, ilköğretim ve lise düzeyindeki okullarda gerçekleştirilen atık pil toplama kampanyası sonucunda en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi. Bu kapsamda yapılan yarışmada en çok pil toplayan okullar sırasıyla Şerife Tufan İlkokulu, Emine Fatma Çevik Anaokulu, Gülgün Nihat Ömür İlkokulu oldu. Yarışmada dereceye giren okullara satranç takımı, futbol ve basketbol topu, kaleci eldiveni ile forma gibi çeşitli ödüller okul adına okul müdürlerine takdim edildi.  
Kepez Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAB) işbirliğinde düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması’nda en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi.

haberimizvar.net- Atıkların doğru yöntemle toplanmasıyla ilgili çeşitli projeler hayata geçiren Kepez Belediyesi, düzenlenen yarışmalarla da öğrencilere sıfır atık bilinci aşılıyor.

Kepez Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAB) işbirliğinde Atık Pil Toplama Yarışması düzenlendi. Kepez’de ana okul, ilköğretim ve lise düzeyindeki okullarda gerçekleştirilen atık pil toplama kampanyası sonucunda en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi. Bu kapsamda yapılan yarışmada en çok pil toplayan okullar sırasıyla Şerife Tufan İlkokulu, Emine Fatma Çevik Anaokulu, Gülgün Nihat Ömür İlkokulu oldu. Yarışmada dereceye giren okullara satranç takımı, futbol ve basketbol topu, kaleci eldiveni ile forma gibi çeşitli ödüller okul adına okul müdürlerine takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.