Cezaevindeki gizli görüşme başsavcı vekilinin başını yedi

GÜNDEM 31.10.2019 - 18:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Cezaevindeki gizli görüşme başsavcı vekilinin başını yedi

Antalya L Tipi Cezaevi’nde bir mahkumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Köhle ile birlikte kayıt dışı olarak ziyaret eden Başsavcı Vekili Gürkan Kütük, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Bu atamanın tenzil-i rütbe olduğu belirtildi.

HABERİMİZ VAR – Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, mazeret kararnamesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Mazeret kararnamesiyle, 256 adli yargı hakim ve savcısı ile 51 idari yargı hakim ve savcısının görev yeri değişti. Antalya’da ise, 5 savcının görev yerinde değişiklik oldu. Bunlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Kürşat Köhle ile 3 Ekim 2018’de Antalya L Tipi Cezaevi’nde yatan bir mahkumu ‘kayıt dışı’ olarak ziyaret eden Başsavcı Vekili Gürkan Kütük’ün de olması dikkat çekti.   ANTALYA’DA DURUM Antalya Cumhuriyet Savcısı Nihat Erol, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Ali Çakmak, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne, Antalya Cumhuriyet Savcısı Niyazi Nar, Antalya Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gürkan Kütük Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Yargıtay Tetkik Hakimi Çağatay Türker ise, Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.   
Antalya L Tipi Cezaevi’nde bir mahkumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Köhle ile birlikte kayıt dışı olarak ziyaret eden Başsavcı Vekili Gürkan Kütük, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Bu atamanın tenzil-i rütbe olduğu belirtildi.

HABERİMİZ VAR – Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, mazeret kararnamesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Mazeret kararnamesiyle, 256 adli yargı hakim ve savcısı ile 51 idari yargı hakim ve savcısının görev yeri değişti. Antalya’da ise, 5 savcının görev yerinde değişiklik oldu. Bunlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Ahmet Kürşat Köhle ile 3 Ekim 2018’de Antalya L Tipi Cezaevi’nde yatan bir mahkumu ‘kayıt dışı’ olarak ziyaret eden Başsavcı Vekili Gürkan Kütük’ün de olması dikkat çekti.

 

ANTALYA’DA DURUM

Antalya Cumhuriyet Savcısı Nihat Erol, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcısı Ali Çakmak, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne, Antalya Cumhuriyet Savcısı Niyazi Nar, Antalya Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gürkan Kütük Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığı’na, Yargıtay Tetkik Hakimi Çağatay Türker ise, Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.