ÇGD Akdeniz’den Böcek’e ziyaret

YEREL 03.10.2019 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

ÇGD Akdeniz’den Böcek’e ziyaret

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi yönetim kurulu üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede ÇGD Akdeniz hakkında kısa bilgi veren Şube Başkanı Engin Korkmaz, “Önümüzdeki yıl şubemizin 25. yılını kutlayacağız. 25. yıla özel bir program hazırlıyoruz. Ayrıca bu yıldan itibaren emek ve demokrasi temalı fotoğraf yarışması düzenliyoruz. O yarışmanın ödüllerini de yine 25. yıl buluşmasında takdim edeceğiz. Bu özel günde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. ONUR DUYARIM Daveti içtenlikte kabul ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya yararına yapılacak her projeye destek vermeye hazırım. ÇGD Akdeniz’in kuruluş gününde yer almaktan onur duyarım” diye konuştu. ÇGD’lilerle bir süre sohbet eden Böcek, Antalya’nın sorunları ve çözümleriyle ilgili bilgiler de verdi.
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şubesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi yönetim kurulu üyeleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede ÇGD Akdeniz hakkında kısa bilgi veren Şube Başkanı Engin Korkmaz, “Önümüzdeki yıl şubemizin 25. yılını kutlayacağız. 25. yıla özel bir program hazırlıyoruz. Ayrıca bu yıldan itibaren emek ve demokrasi temalı fotoğraf yarışması düzenliyoruz. O yarışmanın ödüllerini de yine 25. yıl buluşmasında takdim edeceğiz. Bu özel günde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

ONUR DUYARIM

Daveti içtenlikte kabul ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Antalya yararına yapılacak her projeye destek vermeye hazırım. ÇGD Akdeniz’in kuruluş gününde yer almaktan onur duyarım” diye konuştu. ÇGD’lilerle bir süre sohbet eden Böcek, Antalya’nın sorunları ve çözümleriyle ilgili bilgiler de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.