CHP afişlerine saldırı

SİYASET 07.03.2024 - 12:14, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:07
 

CHP afişlerine saldırı

CHP Antalya İl Başkanlığı, başta Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçede seçim ilan ve afişlerine yapılan saldırıları kınadı. İl Başkanı Nail Kamacı, sorumlular hakkında hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

haberimizvar.net- CHP'nin başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçede seçim ilan ve afişlerine yönelik saldırılar tepkiyle karşılandı. CHP Antalya İl Başkanı Nail kamacı, yaptığı yazılı açıklamada, sorumlular hakkında hukuki yollara başvuracaklarını bildirdi. Yazılı bir açıklama yapan Kamacı, CHP'nin seçim çalışmalarındaki tek amacının Antalya genelinde ranta karşı, her zaman halkın yanında olan sosyal belediyecilik anlayışının halkın hizmetine sunabilmesi olduğunu belirtti. Kamacı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ancak gelinen noktada ülke genelinde hakim kılınmaya çalışılan huzur ve sükunu bozucu davranışlar, adaylarımızın seçim ve ilan afişlerinde de uygulanmaya çalışılmakta ve ilanlar ile afişlere her gün zarar verilmektedir. Kendini bilmez kişilerce yapılan beyhude bu eylemlerin Antalya genelinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının ve halkın saldık iradesinin önüne geçemeyeceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Sorumlular hakkında da Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak hukuki yollara başvuracağımızı bildiririz."
CHP Antalya İl Başkanlığı, başta Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçede seçim ilan ve afişlerine yapılan saldırıları kınadı. İl Başkanı Nail Kamacı, sorumlular hakkında hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

haberimizvar.net- CHP'nin başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 19 ilçede seçim ilan ve afişlerine yönelik saldırılar tepkiyle karşılandı. CHP Antalya İl Başkanı Nail kamacı, yaptığı yazılı açıklamada, sorumlular hakkında hukuki yollara başvuracaklarını bildirdi. Yazılı bir açıklama yapan Kamacı, CHP'nin seçim çalışmalarındaki tek amacının Antalya genelinde ranta karşı, her zaman halkın yanında olan sosyal belediyecilik anlayışının halkın hizmetine sunabilmesi olduğunu belirtti.

Kamacı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Ancak gelinen noktada ülke genelinde hakim kılınmaya çalışılan huzur ve sükunu bozucu davranışlar, adaylarımızın seçim ve ilan afişlerinde de uygulanmaya çalışılmakta ve ilanlar ile afişlere her gün zarar verilmektedir. Kendini bilmez kişilerce yapılan beyhude bu eylemlerin Antalya genelinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının ve halkın saldık iradesinin önüne geçemeyeceğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Sorumlular hakkında da Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak hukuki yollara başvuracağımızı bildiririz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.