CHP Antalya bayramlaştı

SAĞLIK 27.06.2023 - 12:47, Güncelleme: 27.06.2023 - 12:47
 

CHP Antalya bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı arifesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net- İl Başkanlığı önünde düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar ve Mustafa Erdem, önceki dönem milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, partililerin bayramını kutlayarak, herkesin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini ettiğini söyledi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı arifesinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net- İl Başkanlığı önünde düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar ve Mustafa Erdem, önceki dönem milletvekili Aydın Özer, Rafet Zeybek, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, partililerin bayramını kutlayarak, herkesin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini ettiğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.