CHP Antalya bayramlaştı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.04.2024 - 15:29, Güncelleme: 09.04.2024 - 15:29
 

CHP Antalya bayramlaştı

Antalya CHP İl Örgütü, Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

haberimizvar.net- Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Törende konuşan Muhittin Böcek, "Bizimle beraber çalışan herkese teşekkür ettim. Oy veren vermeyen herkesin emrinde olacağız. Bugün arife, Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Bundan sonra aynı azim ve kararlılıkla hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. CHP İl Başkanı Nail Kamacı da kazanılamayan 3 ilçenin sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek, "16 ilçeyi kazanmamızda çalışan örgütüme teşekkür ediyor, kazanamadığımız 3 ilçenin sorumluluğunu ben alıyorum. Benden sonra gelecek olanların 20 belediyeyi de kazanacağını düşünüyorum. Kesinlikle kibirlenme, büyüklük yok, mütevazi olacağız. Seçimlerde nasılsak aynı mütevazi görüşümüzü sürdüreceğiz. 'Çocuğumuz işe girmedi, 1 metre yol yapılmadı' diye belediye başkanlarımızı kötülemeyeceğiz" diye konuştu. Konuşmasında bayram kutlamasını unuttuğunu söyleyen Kamacı'ya Muhittin Böcek "Seçimden bu yana 10 gündür bayram yaptığımız için unuttu" diyerek takıldı. 
Antalya CHP İl Örgütü, Ramazan Bayramı öncesinde bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

haberimizvar.net-  Ramazan Bayramı öncesinde CHP Antalya İl Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan Muhittin Böcek, "Bizimle beraber çalışan herkese teşekkür ettim. Oy veren vermeyen herkesin emrinde olacağız. Bugün arife, Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Bundan sonra aynı azim ve kararlılıkla hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Nail Kamacı da kazanılamayan 3 ilçenin sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek, "16 ilçeyi kazanmamızda çalışan örgütüme teşekkür ediyor, kazanamadığımız 3 ilçenin sorumluluğunu ben alıyorum. Benden sonra gelecek olanların 20 belediyeyi de kazanacağını düşünüyorum. Kesinlikle kibirlenme, büyüklük yok, mütevazi olacağız. Seçimlerde nasılsak aynı mütevazi görüşümüzü sürdüreceğiz. 'Çocuğumuz işe girmedi, 1 metre yol yapılmadı' diye belediye başkanlarımızı kötülemeyeceğiz" diye konuştu.

Konuşmasında bayram kutlamasını unuttuğunu söyleyen Kamacı'ya Muhittin Böcek "Seçimden bu yana 10 gündür bayram yaptığımız için unuttu" diyerek takıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.