CHP Antalya kurultayda bir eksik

SİYASET 11.10.2023 - 17:12, Güncelleme: 11.10.2023 - 17:12
 

CHP Antalya kurultayda bir eksik

CHP Antalya Örgütü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in istifasıyla nedeniyle 4-5 Kasım günlerinde yapılacak büyük kurultaya bir eksikle katılacak.

haberimizvar.net- CHP Antalya Örgütü 4-5 Kasım günlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan büyük kurultaya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in istifa etmesi nedeniyle bir eksikle 31 kurultay delegesiyle katılacak. 8 Ekim Pazar günü blok liste ile yapılan CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'nı kazanan Nail Kamacı'nın 32 kişiden oluşan kurultay delegeleri listesi de kazanmıştı. Ancak CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Arkadaşlarımın olmadığı bir yerde olmam. Desteklemediğim bir ekibin listesinde olmam" diyerek noter aracılığıyla kurultay delegeliğinden istifa etmişti. Kurultay delegesi listesinin yedeği de olmadığı için Antalya'nın 32 olan kurultay delegesi sayısı Sözen'in istifası ile 31'e düştü. Böylece Antalya CHP büyük kurultayına bir eksik kurultay delegesi ile katılacak.
CHP Antalya Örgütü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in istifasıyla nedeniyle 4-5 Kasım günlerinde yapılacak büyük kurultaya bir eksikle katılacak.

haberimizvar.net-  CHP Antalya Örgütü 4-5 Kasım günlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan büyük kurultaya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in istifa etmesi nedeniyle bir eksikle 31 kurultay delegesiyle katılacak. 8 Ekim Pazar günü blok liste ile yapılan CHP Antalya İl Kongresi'nde İl Başkanlığı'nı kazanan Nail Kamacı'nın 32 kişiden oluşan kurultay delegeleri listesi de kazanmıştı. Ancak CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Arkadaşlarımın olmadığı bir yerde olmam. Desteklemediğim bir ekibin listesinde olmam" diyerek noter aracılığıyla kurultay delegeliğinden istifa etmişti. Kurultay delegesi listesinin yedeği de olmadığı için Antalya'nın 32 olan kurultay delegesi sayısı Sözen'in istifası ile 31'e düştü. Böylece Antalya CHP büyük kurultayına bir eksik kurultay delegesi ile katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.