CHP Antalya ulusal gündemde

EKONOMİ 04.01.2024 - 22:32, Güncelleme: 05.01.2024 - 12:28
 

CHP Antalya ulusal gündemde

Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta tv100.com yazarı Barış Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "Şimdi Ekrem Bey 39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor. Dün gece Ankara’ya bir liste yolladı. İstanbul adaylarının listesini. Bunların açıklanmasını istedi. Belediye meclisinin ilk 5 sırasını da kendisi yazmak istiyor" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı. "İMAMOĞLU DÜN GECE ANKARA'YA BİR LİSTE YOLLADI" Yarkadaş "İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 300 bine yakın üyesi var. Türkiye genelinde de 1 milyon 480 bin üyesi var. Benim oturduğum Kadıköy’de 20 bin CHP üyesi var. Bu 20 bin CHP üyesi mi Kadıköy’ü kimin yöneteceğine karar verecek, CHP içindeki 20 kişi mi? Yani diyorlar ki 20 bin kişi doğru kararı veremez ama 20 kişi verir. Ekrem Bey niye ön seçim istemedi? Çünkü ön seçim olsaydı Türkiye’nin değişik yerlerinde İzmir’de, Ankara’da, Mersin’de, Antalya’da istemedikleri kişiler Belediye Başkanı olacaktı. Şimdi Ekrem Bey 39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor. Dün gece Ankara’ya bir liste yolladı. İstanbul adaylarının listesini. Bunların açıklanmasını istedi. Belediye meclisinin ilk 5 sırasını da kendisi yazmak istiyor" ifadelerine yer verdi.  ANTALYA DA GÜNDEME GELDİ Yarkadaş, ''Antalya Muratpaşa'ya Kepez'den aday getirmeye çalışıyorlar. Bir bakıyorsun Kepez'den oraya gidiyorsun. Ya arkadaş bir dakika ne oldu? Neye göre geldin sen?  Tanır mı Ekrem Bey bunları? Hayır. Arkadaşlarının anlattığı işte Kepez'de şu arkadaş var o gelsin burda da bu var o gelsin. Antalya adayı bugun açıklansın. '' ifadelerine yer verdi
Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ta tv100.com yazarı Barış Yarkadaş verdiği kulis bilgisinde "Şimdi Ekrem Bey 39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor. Dün gece Ankara’ya bir liste yolladı. İstanbul adaylarının listesini. Bunların açıklanmasını istedi. Belediye meclisinin ilk 5 sırasını da kendisi yazmak istiyor" ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

"İMAMOĞLU DÜN GECE ANKARA'YA BİR LİSTE YOLLADI"

Yarkadaş "İstanbul’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 300 bine yakın üyesi var. Türkiye genelinde de 1 milyon 480 bin üyesi var. Benim oturduğum Kadıköy’de 20 bin CHP üyesi var. Bu 20 bin CHP üyesi mi Kadıköy’ü kimin yöneteceğine karar verecek, CHP içindeki 20 kişi mi? Yani diyorlar ki 20 bin kişi doğru kararı veremez ama 20 kişi verir. Ekrem Bey niye ön seçim istemedi? Çünkü ön seçim olsaydı Türkiye’nin değişik yerlerinde İzmir’de, Ankara’da, Mersin’de, Antalya’da istemedikleri kişiler Belediye Başkanı olacaktı. Şimdi Ekrem Bey 39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor. Dün gece Ankara’ya bir liste yolladı. İstanbul adaylarının listesini. Bunların açıklanmasını istedi. Belediye meclisinin ilk 5 sırasını da kendisi yazmak istiyor" ifadelerine yer verdi. 

ANTALYA DA GÜNDEME GELDİ

Yarkadaş, '' Antalya Muratpaşa'ya Kepez'den aday getirmeye çalışıyorlar. Bir bakıyorsun Kepez'den oraya gidiyorsun. Ya arkadaş bir dakika ne oldu? Neye göre geldin sen?  Tanır mı Ekrem Bey bunları? Hayır. Arkadaşlarının anlattığı işte Kepez'de şu arkadaş var o gelsin burda da bu var o gelsin. Antalya adayı bugun açıklansın. '' ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.