CHP Başaran'ı ihraç etti

SİYASET 28.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:33
 

CHP Başaran'ı ihraç etti

CHP Antalya İl Disiplin Kurulu'nun 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali sırasında yaptığı açıklamalar ile CHP'ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne hakaret ettiği gerekçesiyle Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ı partiden ihraç ettiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Disiplin Kurulu'nun 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne yönelik açıklamalarıyla CHP'ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne hakaret ettiği gerekçesiyle Antalya Büyükşehir ve Kepez belediye meclisi üyesi Oktay Başaran'ı partiden ihraç ettiği bildiriliyor. Oktay Başaran, CHP Kepez İlçe Yönetim Kurulu'nun oybirliğiyle aldığı kararla kesin ihraç talebiyle CHP İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Başaran, 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptaline de yol açan 'Kanun Hükmü' filmiyle ilgili açıklama yapmıştı. Başaran, açıklamasında "Üyesi ve neferi olmaktan gurur duyduğum Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi CHP'nin bir terör örgütünü korumaya çalışmasını asla kabul edemem. FETÖ'ye kuyruk olmak, FETÖ'yü savunmak muhalefet olamaz, olmamalı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın FETÖ'yü savunmak adına ortaya konan bu kepazeliğe karşı almış olduğu tavrı destekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.
CHP Antalya İl Disiplin Kurulu'nun 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali sırasında yaptığı açıklamalar ile CHP'ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne hakaret ettiği gerekçesiyle Antalya Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclisi Üyesi Oktay Başaran'ı partiden ihraç ettiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Disiplin Kurulu'nun 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne yönelik açıklamalarıyla CHP'ye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne hakaret ettiği gerekçesiyle Antalya Büyükşehir ve Kepez belediye meclisi üyesi Oktay Başaran'ı partiden ihraç ettiği bildiriliyor.

Oktay Başaran, CHP Kepez İlçe Yönetim Kurulu'nun oybirliğiyle aldığı kararla kesin ihraç talebiyle CHP İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Başaran, 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptaline de yol açan 'Kanun Hükmü' filmiyle ilgili açıklama yapmıştı. Başaran, açıklamasında "Üyesi ve neferi olmaktan gurur duyduğum Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi CHP'nin bir terör örgütünü korumaya çalışmasını asla kabul edemem. FETÖ'ye kuyruk olmak, FETÖ'yü savunmak muhalefet olamaz, olmamalı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın FETÖ'yü savunmak adına ortaya konan bu kepazeliğe karşı almış olduğu tavrı destekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.