CHP bayramlaştı

GÜNDEM 08.07.2022 - 16:26, Güncelleme: 08.07.2022 - 16:26
 

CHP bayramlaştı

CHP Antalya İl Örgütü bugün parti binasında bayramlaştı. Birlik, beraberlik mesajının verildiği törene çok sayıda partili katıldı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine, İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, YDK üyesi Garip Erdoğan, belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın, Gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. CENGİZ KUTLADI CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde; bayram sevincimizi tüm örgütümüzle bir aradayız. Önümüzdeki yapılacak olan ilk seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında meydanlarda hem dini, hem de resmi bayramlarımızı hep birlikte kutlayacağız. Ülkemizde her şeyin çok daha güzel olacağı, barışın, kardeşliğin, huzurun ve adaletin hüküm süreceği bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun ."dedi.  
CHP Antalya İl Örgütü bugün parti binasında bayramlaştı. Birlik, beraberlik mesajının verildiği törene çok sayıda partili katıldı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanlığı önünde düzenlenen geleneksel bayramlaşma törenine, İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, YDK üyesi Garip Erdoğan, belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın, Gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

CENGİZ KUTLADI

CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde; bayram sevincimizi tüm örgütümüzle bir aradayız. Önümüzdeki yapılacak olan ilk seçimlerde hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında meydanlarda hem dini, hem de resmi bayramlarımızı hep birlikte kutlayacağız. Ülkemizde her şeyin çok daha güzel olacağı, barışın, kardeşliğin, huzurun ve adaletin hüküm süreceği bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun ."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.